Κούτσης: «Μου θυμίζει την περίπτωση Ρέτσου ο Τζόλης»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2021

«Εφόσον αποχωρήσει ο Σφιντέρσκι, ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει επιθετικό τύπου Ελ Αραμπί», δήλωσε μεταξύ αλλων στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο βετεράνος του Δικεφάλου του Βορρά, Γιώργος Κούτσης.

«Από τη στιγμή που συμμετείχε στο Euro ο Σφιντέρσκι είναι λογικό να κοιτάξει το προσωπικό του συμφέρον κι όχι τον σύλλογο. Όσοι έχουν αντίρρηση σ΄αυτή την κατεύθυνση ας μπουν στη θέση του Πολωνού φορ και τι θα έκαναν αν ήταν στη θέση του. Εφόσον φύγει, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει να πάρει έναν παραγωγικό επιθετικό που αντέχει την πίεση και μπορεί μ΄ αυτόν να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Πρέπει να βρεις έναν πάρα πολύ καλό επιθετικό με χαρακτηριστικά του Ελ Αραμπί. Ο Πρίγιοβιτς είναι καλός, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια. Θα ήθελα ένα παιδί πιο φρέσκο, πιο κινητικό, να είναι καλός στο ένας εναντίον ενός και να μπορεί να εξελιχθεί μέσα από τον ΠΑΟΚ. Να έχει ισχυρότερο κίνητρο απ΄ ότι θα έχει ο Πρίγιοβιτς. 

Του Τζόλη είναι τελείως διαφορετική η περίπτωση. Αν έρθει μια πρόταση στα νούμερα που ακούγονται, είναι καλό να τον δώσει ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η επόμενη χρονιά για τον ίδιο. Η περίπτωση του Τζόλη μου θυμίζει τον Ρέτσο και πώς τον πούλησε ο Ολυμπιακός στη Λεβερκούζεν. Άλλη θέση. Ο αμυντικός δίνει ξύλο, ο επιθετικός τρώει. Με 15 εκατ. ευρώ και παραπάνω θα όριζα μια τιμή για τον Τζόλη. Το γκολ πληρώνεται».

Για το ποια ομάδα σου έχει εντύπωση στο Euro:

«Η Ιταλία μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, γιατί έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της. Έχει το γκολ, είναι αποτελεσματική και παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Μια ομάδα χαρακτηρίζεται από τα παιδιά που είναι στον πάγκο.Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Η Γαλλία δεν μου αρέσει πολύ. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς ποδοσφαιριστές όμως οι Γάλλοι δεν βγάζουν ενέργεια και διάθεση και δεν είναι η ομάδα που το μάτι της γυαλίζει και δεν πείθει με την εικόνα της και ότι μπορεί να προχωρήσει στη διοργάνωση. Το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Γερμανία μου αρέσουν. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της Γερμανίας στον όμιλο, πιστεύω ότι με την Αγγλία θα βγάλει καλύτερο πρόσωπο και θεωρώ θα βρίσκεται στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.