Κούτσης: «Δεν ξέρω αν μπορεί να ανταποκριθεί ο Ζαμπά ως δεξιός φουλ μπακ»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2020

Την άποψή του για την κατάσταση των ομάδων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά και την σκέψη να χρησιμοποιηθεί ο Ζαμπά ως δεξιός φουλ μπακ μίλησε ο Γιώργος Κούτσης στο Metropolis 95.5.

«Πρέπει η ΕΠΟ και η Πολιτεία να είναι πιο αποφασιστικές. Έχουμε μπει στον Σεπτέμβριο και δεν ξέρουμε τις κατηγορίες και ποιοι θα είναι. Τα θέματα που προκύπτουν στις χαμηλότερες κατηγορίες είναι χιλιάδες» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Γενικότερα για το πρωτάθλημα, εξαιτίας της μεταβατικής περιόδου που είχαν οι ομάδες, επηρεάστηκε ο προγραμματισμός τους. Είναι και τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν φέρει αμφιβολίες και κάνουν τους παίκτες να μην είναι συγκεντρωμένοι. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις στην αρχή ως προς την εικόνα. Μπορεί κάποιες ομάδες να έχουν καλό ξεκίνημα και στο τέλος να είναι ντεφορμαρισμένες.

Κάποιες άλλες ομάδες μπορεί την μία αγωνιστική να είναι καλές και την άλλη να κάνουν κοιλιά. Μπορεί να δούμε αλλαγές και από ημίχρονο σε ημίχρονο. Και οι προπονητές είναι δύσκολο να διαχειριστούμε μία τέτοια κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ είχε σχεδόν μηδαμινή περίοδο προετοιμασίας. Έχουν ένα πλεονέκτημα οι παίκτες του, δεν ξέρω, όμως, αυτό που θα καταλήξει στο τέλος».

Για την Λάρισα σημείωσε: «Ο Ουάρντα για την Λάρισα ήταν πολύτιμη μονάδα. Είναι μία ομάδα που δεν έχει την δυνατότητα να πάρει έναν τέτοιο παίκτη υψηλού επιπέδου, να δαπανήσει ένα τέτοιο ποσό».

Για την σκέψη ο Ζαμπά να παίξει την δεξιά πλευρά υπογράμμισε: «Ο Ζαμπά δεν ξέρω αν μπορεί να ανταποκριθεί, το λέω γιατί και ο αντίπαλος σήμερα δεν είναι τόσο ισχυρός. Αν μου έλεγες ότι υπάρχει αυτή η σκέψη για το ματς με την Μπενφίκα θα σε έλεγα όχι, δεν έχει την εμπειρία. Η ιστορία όλη είναι ότι με την Μπενφίκα δεν πρέπει να δεχθεί γκολ και να ελέγξει τον ρυθμό. 

Να παρασύρει την πιο ποιοτική Μπενφίκα σε πιο αργό τέμπο και στις λίγες ευκαιρίες που θα έχει να κλέψει το παιχνίδι. Με την Λάρισα, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο θα το κερδίσει το ματς. Δεν θα πρέπει, όμως, να απομονώσουμε μία θέση, πρέπει να επικεντρωθούμε στο σύνολο, να δει το παιχνίδι με την Λάρισα με απόλυτη σοβαρότητα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.