Κούτσης: «Αυτά πρέπει να κάνει ο νέος τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης και μίλησε για τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Χοσέ Μπότο, αλλά και για την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον τεχνικό διευθυντή Χοσέ Μπότο:

«Αυτό έπρεπε να γίνει γιατί έχει αργήσει ο ΠΑΟΚ σ΄ αυτό το κομμάτι. Προφανώς θα γίνει ένας σχεδιασμός για να ανακάμψει το αγωνιστικό τμήμα. Πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις. Ο καινούργιος τεχνικός διευθυντής έχει μπόλικη δουλειά να κάνει. 

Να φέρει παίκτες που μπορεί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου και οι μεταγραφικές κινήσεις να είναι σχεδόν όλες εύστοχες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει έτοιμους ποδοσφαιριστές, που θα έχουν διάθεση, φιλοδοξία και ταλέντο για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τους στόχος του. 

Μην εστιάζουμε συνεχώς στα λεφτά. Τους παίκτες που μπορεί να πάρει, είναι έμπειρoi που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να φέρεις νεαρό ταλέντο γιατί θα κοιτάξει ως τελευταία επιλογή τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα. 

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει στα δικά του παιδιά γιατί υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που μπορεί να βοηθήσουν. Ήταν λάθος που τόσο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ δεν είχε αθλητικό διευθυντή. Είναι αδιανόητο ο ΠΑΟΚ να μην έχει έναν άνθρωπο σε ένα τέτοιο πόστο».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Το πρώτο πράγμα που ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει, είναι η ανασταλτική του λειτουργία. Με το που κάθεται ο Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ η ομάδα χάνει 1-0. Πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Είναι θέμα δουλειάς και συγκέντρωσης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.