Κουτσιμανής: «Ο Μέσι ξεπέρασε τον Μαραντόνα σε απόδοση, η Σερβία πρέπει να κάνει ροντέο το ματς με τη Βραζιλία»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο αναλυτής ποδοσφαίρου Μάριος Κουτσιμανής, οποίος σχολίασε τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ποιες ομάδες έχει ξεχωρίσει και ποιες του έχουν απογοητεύσει.

Αρχικά είπε: «Είναι σίγουρο ότι θα δούμε πιο ποιοτικό Μουντιάλ, αυτό οφείλεται επειδή οι παίκτες είναι έτοιμοι να πιάσουν φόρμα. Αρχικά βλέπω μια απογοητευτική Αργεντινή, μια Ισπανία καλύτερη από το Euro, μια Βραζιλία με γεμάτο ρόστερ θα δούμε σήμερα πόσο συγκροτημένη είναι. Η Γαλλία έχει ένα ζήτημα με την απουσία του Μπενζεμά αλλά με το ρόστερ που έχει μπορεί να το καλύψει το κενό και δεν νομίζω να επαναλάβει τα λάθη του Euro. Η Γερμανία με προβλημάτισε, διότι ο Φλικ δεν κατέβασε ορθολογική ενδεκάδα, ενώ έχει καλό ρόστερ. Την Αγγλία θέλω να τους δω σε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι».

Για τα φαβορί: «Βλέπω σίγουρα τη Γαλλία ημιτελικό, επειδή έχει πολύ εύκολο δρόμο ακόμα και αν πέσει πάνω στην Αργεντινή και εκεί θα συναντήσει μια εκ των Βραζιλία, Ισπανία, Πορτογαλία ή Γερμανία. Για το ζευγάρι του τελικού θα έλεγα Γαλλία - Ισπανία ή Γαλλία - Βραζιλία. Το καλύτερο στιλ το έχει η Ισπανία, αν τα παιχνίδια ήταν εντός εκτός πιστεύω πως θα το έπαιρνε η Ισπανία. Το μοναδικό λάθος της Ισπανίας είναι ότι δεν πήρε τον Ροντρίγκο από τη Λιντς ώστε να έχει περισσότερες επιλογές στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ενρίκε και ο Τίτε είναι αυτοί που ξεχωρίζουν στους πάγκους».

Για τα νέα αστέρια που μπορούν να βγουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ: «Ξεχωρίζω τους Γκάβι, Πέδρι, Μπέλινγκχαμ και Μουσιάλα, κάποιος από αυτούς θα μπορούσε να ξεχωρίσει».

Για τον Μέσι: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον πλανήτη που να έχει κάνει αυτά που έχει κάνει ο Μέσι, ξεπέρασε σε απόδοση και τον Μαραντόνα. Ότι δεν πήρε Μουντιάλ δεν λέει κάτι για εμένα. Δεν πήρε Μουντιάλ γιατί έπεσε κα με δύσκολους αντιπάλους, είχε την ευκαιρία να το πάρει στη Βραζιλία. Ο Μέσι είναι "φάτε μάτια ψάρια". Δεν νομίζω να βγει ποδοσφαιριστής όπως ο Μέσι τα επόμενα εκατό χρόνια. Ο Μαραντόνα ήταν πιο ηγέτης, ο Μέσι είναι και ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί με τον Μαραντόνα. Ο Μέσι τον ξεπέρασε τον Μαραντόνα σε νούμερα».

Για το Βραζιλία - Σερβία: «Η Σερβία πρέπει να κάνει ροντέο το ματς με τη Βραζιλία. Να παίξει με τετράδα στην άμυνα, τρία αμυντικά χαφ, δεκάρι τον Τάντιτς και μπροστά Βλάχοβιτς με Γιόβιτς, αναγκαστικά να μείνει εκτός ο Ζίβκοβιτς, οποίος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και κόσμημα για την Ελλάδα. Πρέπει να χτυπήσει στα στόπερ της Βραζιλίας». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.