Κούτσιας στο Metrosport.gr: «Είμαι έτοιμος να κερδίσω τη θέση μου στην πρώτη ομάδα»

Πέτρος Χαριζακλής28 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΧΑΡΙΖΑΚΛΗ

Ηταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Β με τον Απόλλωνα Πόντου, καθώς με τα δύο γκολ του στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε τον δρόμο για το πρώτο τρίποντο της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία. Ο λόγος για τον Γιώργο Κούτσια, που στο ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ 2, πέτυχε δύο τέρματα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο Metrosport.gr και τον Πέτρο Χαριζακλή για τα γκολ του, την ετοιμότητά του να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα, το εγχείρημα των Β ομάδων αλλά και την προσαρμογή του στην ομάδα του Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε αποκλειστικά στο Metrosport.gr:

-Πως αισθάνεσαι για το ντεμπούτο σου στη Σούπερ Λιγκ 2 και τα δύο γκολ;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, δουλεύω καθημερινά και σκληρά. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όπου και αν παίζω και θεωρώ πως είμαι έτοιμος να κερδίσω τη θέση μου στην πρώτη ομάδα. Είμαι ευγνώμων για τα δύο γκολ που πέτυχα».

-Πόσο σημαντικό είναι το εγχείρημα των Β ομάδων και πως βοηθάει τους νεαρούς παίκτες για τη μετάβαση από το ποδόσφαιρο ακαδημιών στο ανδρικό ποδόσφαιρο;

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό. Όταν δεν παίρνεις ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, είναι σημαντικό να παίζεις παιχνίδια στη δεύτερη ομάδα, να δείχνεις ποιος είσαι. Ο προπονητής στη συνέχεια θα δει τι μπορείς να κάνεις για να σε επιλέξει στη συνέχεια και στην πρώτη ομάδα».

-Πόσο εύκολα προσαρμόστηκες στην δεύτερη ομάδα;

«Είμαι διαθέσιμος όπου κι αν παίζω. Και στην Κ19, και στη δεύτερη ομάδα, και στην πρώτη ομάδα. θέλω να παίζω, να χαίρομαι το ποδόσφαιρο, αγαπάω αυτό που κάνω και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όπου κι αν παίζω».

-Ηταν μήνυμα τα δύο γκολ προς τον Λουτσέσκου πως είσαι παρών;

«Σίγουρα είναι σημαντικά τα δύο γκολ και για την ψυχολογία και για να πάρω ρυθμό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.