Κούτσιας: «Μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας»

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2022

Για το πως έζησε το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ, τα πολλά συνεχή παιχνίδια, αλλά και το κατά πόσο τον βοηθούν τα παιχνίδια που παίρνει με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports o νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου, Γιώργος Κούτσιας.

 Ο Γιώργος Κούτσιας έχει έξι γκολ με τον ΠΑΟΚ Β’ χωρίς να έχει αγωνιστεί σε όλα τα τα ματς αφού αρκετές φορές στελεχώνει την αποστολή της πρώτης ομάδας. 

Μιλώντας στην NOVA ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως μπορεί να πάρει ευκαιρίες αγωνιζόμενος με την πρώτη ομάδα: «Στο διάστημα που είμαι στην πρώτη ομάδα έχω αλλάξει τρεις προπονητές. Από τον Λουτσέσκου έχω μάθει και μαθαίνω αρκετά πράγματα και εγώ συνεχίζω τη σκληρή δουλειά. 

Φυσικά και θέλω να παίρνω παιχνίδια με την πρώτη ομάδα αλλά από τη στιγμή που δεν γίνεται αυτό είναι σημαντικό ότι αγωνίζομαι με τον ΠΑΟΚ Β’ όπου σε έξι ματς έχω ισάριθμα γκολ. 

Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα. Νομίζω πως μέσα από την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ Β’ δείχνω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας και να έχω τις ευκαιρίες μου».

Δείτε τη συνέντευξη του εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.