Κούτσιας, Κωνσταντέλιας γράφουν ιστορία απόψε!

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Μπορεί να είναι η μεγάλη βραδιά των Γιώργου Κούτσια και Γιάννη Κωνσταντέλια απόψε, καθώς αν ο Πάμπλο Γκαρσία τους χρησιμοποιήσει κόντρα στην Γρανάδα θα γίνουν οι δύο νεότεροι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλουστην ευρωπαϊκή ιστορία του.

Μέχρι στιγμής, τον τίτλο κατέχει ο Στέλιος Πόζογλου που είχε αγωνιστεί και σκοράρει στις 12 Δεκεμβρίου 2013 στο παιχνίδι (2-2) με την Αλκμααρ στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, σε ηλικία 17 ετών, 10 μηνών και 20 ημερών.

Αν οι δύο πιτσιρικάδες αγωνιστούν κόντρα στην Γρανάδα θα έχουν καταγράψει παρθενική ευρωπαϊκή συμμετοχή στις εξής ηλικίες: -Ο Κούτσιας (ήδη έχει γράψει δύο συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και είναι ο δεύτερος νεότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στην Α΄Εθνική, μία μέρα μεγαλύτερος από τον Απόστολο Τσουρέλα που είχε αγωνιστεί σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 9 ημερών), 16 ετών, 10 μηνών και 2 ημερών.

-Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (θα είναι και η πρώτη επίσημη συνολικά στην καριέρα του σε επίπεδο Ανδρών), 17 ετών και 7 μηνών. Θυμίζουμε ότι ο νεότερος παίκτης, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, που έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Βρακάς (έπαιξε σε ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 2 ημερών) που επίσης είναι πιθανό να αγωνιστεί σήμερα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.