«Ο ΠΑΟΚ θα κερδίζει από το ημίχρονο»!

Metrosport Team25 Αυγούστου 2020

Όχι απλά αισιόδοξος, αλλά βέβαιος για πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας ο Βασίλης Κουτσιανικούλης!

Έζησε μεγάλες στιγμές πριν από 10 χρόνια (και μια ημέρα) στην ιστορική πρόκριση επί της Φερνέρμπαχτσε. Φέτος στην ελληνοτουρκική μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεσίκτας, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης δεν θα είναι στο γήπεδο, όμως θεωρεί σίγουρη την πρόκριση του Δικέφαλου! Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» υπογραμμίζοντας με βεβαιότητα πως ο ΠΑΟΚ δεν θα χάσει αυτή την ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το προ δεκαετίας παιχνίδι-πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε:

«Νομίζω πως και που μετά από 10 χρόνια μιλάμε ακόμα γι’ αυτό και αυτό τα λέει όλα. Ήταν από τα σπουδαιότερα ματς για τον ΠΑΟΚ στην ιστορία του».

Για το σημερινό παιχνίδι:

«Είναι ευκαιρία του ΠΑΟΚ αυτό το ματς. Δε νομίζω ο πιτσιρικάς γκολκίπερ της Μπεσίκτας να κάνει ντεμπούτο ευρωπαϊκό σαν τον Κασίγιας στη Ρεάλ! Αν είναι συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ και το έχει στο μυαλό του σαν τελικό το παιχνίδι, γιατί είναι όντως η ευκαιρία του, θα τα καταφέρει».

Για το αν θα παίξει ρόλο η μόλις 2 εβδομάδων προετοιμασία, χωρίς φιλικό, της Μπεσίκτας:

«Χωρίς να καθησυχάσω τον ΠΑΟΚ και τα παιδιά, βάσει συνθηκών νομίζω ο ΠΑΟΚ θα νικήσει και εύκολα. Κι εγώ που δεν έχω παίξει ακόμη φιλικό ενώ είμαστε σε προετοιμασία, το σκέφτομαι πως θα παίξω το πρώτο φιλικό. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ματς απαιτήσεων με άλλον ρυθμό Όλα γέρνουν στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Να μην εφησυχάσει όμως ο ΠΑΟΚ. Να κάνει τη δουλειά του και να πάρει το αποτέλεσμα».

Για το δίλημμα Άκπομ ή Σφιντέρσκι:

«Αυτή την περίοδο όποιος είναι πιο έτοιμος, πιο φορμαρισμένος βάσει εικόνας πρέπει να παίξει. Ισάξιους τους θεωρώ. Ο καθένας έχει τα στοιχεία του. Όποιος κολλάει πιο κοντά στο πλάνο να είναι εκείνος που θα αγωνιστεί».

Για την απουσία του κόσμου:

«Είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα. Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο ισχύει παντού πλέον. Είδαμε ευρωπαϊκούς τελικούς χωρίς κόσμο. Είναι σημαντική απουσία».

Κλείνοντας έδωσε την πρόβλεψή του:

«Αν μπει με τον ενθουσιασμό που μπαίνει ο ΠΑΟΚ θα κερδίζει από το πρώτο ημίχρονο. Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι ότι θα περάσει ο ΠΑΟΚ. Τεράστια ευκαιρία. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσει την ευκαιρία αυτή. Περνάω «γειά σας» και βλέπω το επόμενο ματς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.