Κουτσιανικούλης: «Έκαναν το «μπαμ» Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας - Αξίζει ευκαιρία ο Μπράντονιτς»

Metrosport Team11 Απριλίου 2023

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, τον Μπράντονιτς και τα νέα ταλέντα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2: «Είναι γενικό το πρόβλημα. Εκτός από κάποιες ομάδες, το πρόβλημα είναι τεράστιο. Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, τα κατάλληλα έσοδα και οι ομάδες έχουν οικονομικό πρόβλημα μεγάλο».

Για το αν πληρωνόταν στις ομάδες της Β΄Εθνικής: «Ναι, με τις προσφυγές. Από τη Β' Εθνική και κάτω, μόνο έτσι μπορείς να πληρωθείς (γέλια). Στη Γ΄Εθνική τα έσοδα είναι 10.800, ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για τις ομάδες να συντηρηθούν, να κάνουν τα ταξίδια που πρέπει και να πληρώνονται. Για παράδειγμα στα Τρίκαλα που παίζω, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Ξεκινάμε στις 8 το πρωί και γυρνάμε στη 1 το βράδυ έχοντας κάνει παιχνίδι και ταξίδι».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει στις χαμηλότερες κατηγορίες: «Πρέπει να γίνουν τρεις οι επαγγελματικές κατηγορίες και με λιγότερες ομάδες η καθεμία. Κάθε όμιλος το πολύ να έχει 16 ομάδες. Τουλάχιστον, να μπορέσεις να κάνεις ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τον Μπράντονιτς: «Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε από μια σεζόν. Πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται, χρειάζεται στήριξη και να βελτιωθεί περισσότερο. Αξίζει μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, μπορεί. Φέτος, έχουν κάνει μπαμ ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας. Ας αφήσουμε τα παιδιά στην ηρεμία τους και να έχουμε ισορροπία. Δεν γίνεται με ένα γκολ ή ένα καλό παιχνίδι, να γίνεται ένα τόσο μεγάλο μπαμ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.