Κούτσης για Κεντζιόρα: «Δεν είναι προτεραιότητα αλλά είναι θετικό δείγμα»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρεται στην προοπτική απόκτησης του Τόμας Κεντζιόρα από τον ΠΑΟΚ, τη μεταγραφική προτεραιότητα που θα έπρεπε να έχει ο Δικέφαλος αλλά και για τις αναμετρήσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Τόμας Κεντζιόρα, ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι δεν είχε ως άμεση προτεραιότητα του την απόκτηση ενός αμυντικού, αλλά είναι θετικό να υπάρχει ενίσχυση. Εγώ θα έδινα προτεραιότητα στην απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχει ο Ολιβέιρα, ίσως λίγο πιο γρήγορο».

Για τον Λευτέρη Λύρατζη και πως θα διαχειριστεί τη μεταγραφή αυτή ενώ είναι τραυματίας: «Αυτή είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου, αλλά θα περιμένει και ο ίδιος να γίνει καλά και να επανέλθει, αν είναι τόσο ικανός που πιστεύω ότι είναι, θα επιστρέψει και θα ξεπεράσει τον Πολωνό αν αυτός έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για τον Τάισον, υπογράμμισε: «Έδειξε ότι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει το γκολ, έδειξε λες και ήταν χρόνια στον ΠΑΟΚ και ας ελπίσουμε να έχει και συνέχεια αυτή του η παρουσία. Ας μην ξεχνάμε πως ένας ποδοσφαιριστής που έχει τη διάθεση και το ταλέντο, σπεύδουμε να τον αποθεώσουμε θα πρέπει να τον δούμε και να περιμένουμε λίγο».

Ενώ για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Οι δύο ομάδες γνωρίζονται, έπαιξαν ένα παιχνίδι ωστόσο η προσέγγιση του πρωταθλήματος θα είναι διαφορετική με τον Παναθηναϊκό να δίνει εκεί προτεραιότητα ενώ ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να αφήσει τη διαφορά στη βαθμολογία. Για το Κύπελλο πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι στον τελικό γιατί θα έχει ένα ασφαλές σκορ από το πρώτο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.