Κουτουλιά, αποβολή και κίνδυνος τιμωρίας για τον Αντετοκούνμπο

Metrosport Team12 Αυγούστου 2020

Οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν έπειτα από δύο αγώνες στις νίκες, επικρατώντας των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 126-113 όμως αυτό είχε μικρή σημασία, δεδομένου ότι έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στην ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ και μάλιστα γνωρίζουν ήδη τον αντίπαλο τους στην πρώτη φάση των πλέι οφ (Μάτζικ). Το αποτέλεσμα επισκιάστηκε από ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που κινδυνεύει με τιμωρία.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποβλήθηκε στις αρχές της δεύτερης περιόδου αφού χτύπησε με κεφαλιά τον Βάγκνερ με τον οποίο λογομάχησε λίγο πριν. Ο «Greek Freak» κινδυνεύει με τιμωρία ακόμη και πέντε αγωνιστικών κάτι που μπορεί να είναι καταστροφικό αφού ακολουθούν τα πλέι οφ. 

Μετά το παιχνίδι πάντως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του...

«Ήταν κάτι άσχημο. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανα. Είμαστε όλοι άνθρωποι όμως. Πιστεύω ότι έχω κάνει εξαιρετική δουλειά όλη την σεζόν και στην καριέρα μου να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζω μπάσκετ και να προχωρήσω».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος με τον Βάγκνερ. Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το έχτισαν αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, κρατήματα, χτυπήματα. Όλα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή. Όπως είπα, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το άλλαζα και θα έμενα στο παιχνίδι. Πρέπει να ζήσω με αυτό. Λάθος μου. Πρέπει να μάθω από αυτό. Χαίρομαι που παίξαμε ωραίο μπάσκετ, περάσαμε καλά και νικήσαμε. Πρέπει να εστιάσουμε στα πλέι - οφ».

Πάντως στον αγώνα είχε θετική παρουσία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που πήρε χρόνο συμμετοχής, σημειώνοντας οχτώ πόντους.

Από την υπόλοιπη δράση της βραδιάς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ξεχώρισαν οι 61 πόντοι του Νταμιάν Λίλαρντ στο παιχνίδι των Μπλέιζερς με τους Μάβερικς, που συνιστούν ρεκόρ καριέρας για τον ολ σταρ γκαρντ της ομάδας του Πόρτλαντ, που νίκησε με 134-131.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Κινγς-Πέλικανς 112-106, Γκρίζλις-Σέλτικς 107-122, Σίξερς-Σανς 117-130, Σπερς-Ρόκετς 123-105 και Μάτζικ-Νετς 96-108.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.