Κουρτζίδης: Ένας ή δύο συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι στην δικογραφία του Τζήλου

Metrosport Team18 Μαΐου 2020

Ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του Πάρη Κουρτζίδη για απαγωγή του στο Χίλτον τον Μάρτιο του 2018, ενώ υπήρξαν διώξεις σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και των ανδρών της ασφαλείας του.

Ο Πάρης Κουρτζίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο δημοσιογράφος έδωσε τις προεκτάσεις της υπόθεσης ενώ σημείωσε πως υπάρχουν κοινά πρόσωπα μεταξύ της δικής του υπόθεσης και της υπόθεσης ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Το αντίγραφο του πορίσματος έχει σημαντική σημασία καθώς θα χρειαστεί επιπλέον στοιχεία. Υπάρχει ενδεχόμενο να προβούμε και σε καταγγελίες για κακούργημα και για αρπαγή. Όταν ένας εισαγγελέας καταλήγει σε συνεργεία και ηθική αυτουργία τότε καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε . Από εκείνη την ημέρα  είχα επισκέψεις που ήθελαν να μου περάσουν κάποιο μήνυμα. Υπήρξαν απειλές μέσω διαδικτύου για βόμβα και περιμένουμε απαντήσεις από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να αποδεχθεί τα όσα συνέβησαν. Όλα όσα μου έλεγαν ότι είδα εξωγήινους αποδείχθηκαν λάθος.  Στην δικογραφία του Τζήλου υπάρχει και ένα άτομο που φαίνεται να έχει επαφές με τους δράστες που είναι στην δική μου υπόθεση. Ένας ή δύο συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι στην δικογραφία του Τζήλου.

Κανείς δεν θα ήταν λογικός άνθρωπος αν δεν φοβόταν. Από την πρώτη στιγμή έπρεπε να βρω τον τρόπο να κινηθώ νομικά αλλά και να παραμείνω ασφαλής. Συνεχίζω να βρίσκομαι σε κίνδυνο. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης μου άφησε μόνο έναν αστυνομικό ενώ παλαιότερα είχα δύο.

Υπάρχουν έγγραφα που όταν θα έρθουν στην επιφάνεια θα είναι βόμβες. Υπάρχουν συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάποιου πολιτικού προσώπου που αν βγουν στο φως θα προκαλέσουν αίσθηση. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.