Κουρτζίδης: «Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος στο δικαστήριο με το Μαρινάκη!»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2021

Για το ολλανδικό δημοσίευμα, που κάνει εκτενή αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε ο Πάρις Κουρτζίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».  Να θυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος έχει καταγγείλει πριν από τρία χρόνια περίπου έπεσε θύμα αρπαγής, ωστόσο, τον Μάιο του 2020 ο εισαγγελέας μετά από πόρισμα των βρετανικών αρχών και της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ, άσκησε ποινικές διώξεις για χρήση βίας κατά ανδρών της ασφάλειας του επιχειρηματία αλλά και του ιδίου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Το δημόσιο ολλανδικό δίκτυο δείχνει να είναι σε… έξαψη! Ο Μαρινάκης θέλει να αγιάσει και οι ξένοι, όπως και κάποιοι τρελοί στην Ελλάδα, δεν τον αφήνουν. Αφού ο άνθρωπος είναι κατά συρροή αθώος… Λοιπόν, ας σοβαρευτούμε, το πρόβλημα έχει να κάνει με την εκάστοτε κυβέρνηση. Ωστόσο, φαίνεται, από τα ξένα Μέσα, να υπάρχει ζήτημα συγκάλυψης. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι υπάρχουν υποθέσεις που δεν έχουν σωστή αντιμετώπιση από την δικαιοσύνη. Ακόμη εκκρεμεί η ενδελεχής έρευνα για τα εμβάσματα του Noor 1. Θα ρωτήσω ξανά δημόσια, τα εμβάσματα αυτά αγγίζουν και διεθνές οικονομικό σκάνδαλο σε βαθμό κακουργήματος; Έχουν ή δεν έχουν σχέση; Ανεξαρτήτως με το αν ο ίδιος έχει ή δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση Noor 1. Ο κ. Πετρόπουλος γιατί τα άφησε στην άκρη;», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αμερικανός δημοσιογράφος που έκανε μεγάλη έρευνα, τη δημοσίευσε κι αυτός σε μεγάλα διεθνούς κύρους ΜΜΕ, ισχυρίστηκε ότι ο Ζιντάστι αναγνώρισε τον Shisko σε φωτογραφία του Μαρινάκη που του έστειλε. Αν αυτό είναι συκοφαντία, σκευωρία, πρέπει να κληθεί ο δημοσιογράφος να αποδείξει αν είχε αυτή την επικοινωνία μέσω mail με τον έναν εκ των δύο μεγάλων εγκεφάλων, ηγετικών στελεχών, αυτής της εγκληματικής οργάνωσης. Εκτίθεται η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική κυβέρνηση για τις παραλείψεις. Έχουμε κι ένα δικαστήριο στις 23 του μηνός με τον κ. Μαρινάκη, που αναβάλλεται ξανά λόγω Covid-19, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή, κι εκεί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος, αν ακούσουμε τη λέξη αθώος. 

Εκκρεμεί η εκ νέου μου καταγγελία στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Από τα στοιχεία της έρευνας των Άγγλων για την υπόθεσή μου, φαίνεται ότι ο ίδιος, ακόμη και μπράβοι του, επικοινωνούν με κορυφαία στελέχη της ΓΑΔΑ και όχι μόνο. Ο εισαγγελέας εφετών λοιπόν που χρεώθηκε την υπόθεση, ήδη διερευνά αν υπάρχει παρακράτος. Εκκρεμεί και το αίτημα συσχετισμού της απόπειρας ανθρωποκτονίας Τζήλου με τη δική μου αρπαγή από το Hilton. Το ζήτημα και σε αυτή την υπόθεση είναι: Θέλει η δικαιοσύνη να βρεθούν και οι υπόλοιποι δράστες και οι ηθικοί αυτουργοί που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί; Οι υποθέσεις αυτές συνδέονται, η μία θα συνδράμει την άλλη, διότι διαπράττονται κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή εγκλήματα από κοινούς δράστες. Κι αυτοί που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και πρόκειται να δικαστούν ανήκουν στη φρουρά του κ. Μαρινάκη».

* Το metrosport.gr δεν υιοθετεί τις καταγγελίες για τις οποίες θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.