Κούρτιτς: «Με εμπιστοσύνη και θέληση για την πρόκριση, ήμασταν καλύτεροι σήμερα»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2021

Αισιόδοξος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, μετά το ισόπαλο 1-1 του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ριέκα, εμφανίστηκε ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Ο μέσος του Δικεφάλου υπογράμμισε πως η ομάδα του κυριάρχησε στο γήπεδο και πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές της και θέληση για να περάσει το εμπόδιο της Ριέκα στην Κροατία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο OPEN:

Για το αποτέλεσμα και αν είναι ικανοποιημένος:

«Συνολικά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο. Δημιουργήσαμε φάσεις και έτσι όπως πήγε θα πρέπει να πάμε για τη νίκη στην Κροατία, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση:

«Σήμερα δημιουργούσαμε, δημιουργούσαμε συνεχώς φάσεις. Ήταν μονόπλευρο το παιχνίδι. Είχαμε κατοχή, επίθεση, φάσεις, ο αντίπαλος με μία φάση έβαλε γκολ. Να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, να έχουμε θέληση και θα πάμε να γυρίσουμε με την πρόκριση».

Για το πόσο έτοιμος νιώθει:

«Νιώθω συνεχώς καλύτερα. Με βοηθούν οι συμπαίκτες μου. Δουλεύω καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Έχω καλή επικοινωνία, προσαρμόστηκα γρήγορα με τους νέους συμπαίκτες μου. Θέλω να είμαι πολύ καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι για να περάσει η ομάδα μας στους ομίλους του Conference League».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.