Κούρτιτς: «Δεν θέλουμε να ψάξουμε για δικαιολογίες και άλλοθι, ο Αρης ήταν καλύτερος»

Metrosport Team17 Απριλίου 2022

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη, ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάσμιν Κούρτιτς, στην κάμερα της Nova.

O Σλοβένος ξεκαθάρισε ότι δεν θα ψάξουν αυτός και οι συμπαίκτες του για δικαιολογίες και άλλοθι αλλά θα πρέπει η ομάδα να αντιδράσει άμεσα αν θέλει να κλείσει τη χρονιά με χαμόγελα και όχι «με δύσκολο τέλος».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 33χρονος μέσος των «ασπρόμαυρων»:

Για την έλλειψη συγκέντρωσης: «Μπορούμε να πούμε ότι άξιζαν να κερδίσουν σήμερα, πρέπει να προχωρήσουμε, ξέρουμε ότι παίξαμε πολλά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες με δύσκολους αντιπάλους, δεν θέλουμε να ψάξουμε για δικαιολογίες και άλλοθι. Ο αντίπαλος έκανε περισσότερα πράγματα, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Να συγκεντρωθούμε για να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Για τον παράγοντα της ψυχολογίας μετά από τέσσερις σερί ήττες: «Είναι δύσκολο να παίζεις με δύσκολους αντιπάλους κάθε τρεις μέρες, η συγκέντρωση μπορεί να επηρεαστεί, κάποιες φορές πέφτει η ψυχολογία, πρέπει να είμαστε δυνατοί. Πονάνε οι τέσσερις ήττες, είμαι ψυχολογικά δυνατός και εγώ αλλά και η ομάδα, θα αντιδράσουμε».

Για τη συνέχεια και αν αισιοδοξεί: «Εξαρτάται από μας, αν θα έχουμε ένα δύσκολο τέλος ή θα είμαστε χαρούμενοι, το πώς θα αντιδράσουμε και θα προπονηθούμε, πώς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, από μας εξαρτάται η συνέχεια».

Για την επιστροφή του Ολιβέιρα σε δράση μετά από καιρό: «Ξέρουμε τι παίκτης είναι, μπορεί να μας δώσει πολλά, μας έδωσε και πριν τραυματιστεί όταν όμως επιστρέφεις μετά από τέτοιο τραυματισμό είναι σημαντικό να δοθεί χρόνος για να επανέλθει. Παίζει καλά για την ομάδα βοηθώντας όλο το σύνολο, είμαι χαρούμενος που επέστρεψε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.