Αποφασισμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τι πιστεύουν για τίτλο και Γκαρσία

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2020

Επτά επίσημους αγώνες στο Πρωτάθλημα έδωσε ο ΠΑΟΚ, συγκέντρωσε 15 βαθμούς, μία ομολογουμένως μικρή συγκομιδή βάσει της δυναμικότητας της ομάδας και της ποιότητας των παικτών. Η δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Δικέφαλος, δεν ικανοποιεί κανένα, είναι όμως φανερό, πως από την παραγωγικότητα και την συγκομιδή βαθμών, στα τρία ματς με τον Γκαρσία στον πάγκο, άρχισε να πνέει, άνεμος αισιοδοξίας.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα μαραθώνιο. 19 επίσημα ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σύν τα 10 των πλέι οφ, ενώ παράλληλα έχει ως στόχο την διάκριση στην Ευρώπη και μία πρωταγωνιστική πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου. Είναι αντιληπτό, πως ειδικά στο Πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλά ματς, από τα αποτελέσματα των οποίων, μπορεί να διαμορφωθεί ο στόχος που έχει τεθεί. Και αυτός, για να μην κρυβόμαστε, πίσω από το δάκτυλό μας, είναι ξεκάθαρος: Ο τίτλος.

Το λένε ξεκάθαρα οι παίκτες, το υποστηρίζουν στις «πριβέ» συζητήσεις τους οι εκπρόσωποι της ομάδας, αντιλαμβανόμενοι τις δυνατότητες που υπάρχουν και οι οποίες φάνηκαν στην πράξη, μετά την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία. Ο ΠΑΟΚ έχασε πολύτιμους βαθμούς με τον Βόλο, τον Ατρόμητο (τέσσερις στο σύνολο) που είναι απαραίτητοι, όμως – ευτυχώς – το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη.

Τι λένε με νόημα οι πρωταγωνιστές;«Δείξαμε πως έχουμε νοοτροπία νικητή. Δεν πρέπει να σταθούμε όμως, μόνο στα δύο τελευταία ματς στο Πρωτάθλημα, τα οποία κερδίσαμε εκτός έδρας. Κάθε παιχνίδι, είναι και ένας τελικός. 

Ο Γκαρσία, μας βοήθησε με την νοοτροπία του και σε μικρό χρονικό διάστημα, δείξαμε αρκετά. Πρέπει να κερδίσουμε στο Πρωτάθλημα, όλους τους θεωρητικά μικρούς αντιπάλους. Αρκεί να τους αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Και ύστερα να παίξουμε στα ίσια τα ντέρμπι. Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Αλλά και τις άλλες ομάδες, όπως την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό που πάντα είναι δυνατές».

Και συνέχισαν την αναφορά τους, στο ίδιο «τέμπο»: «Εχουμε ένα μαραθώνιο μπροστά μας. Και πρέπει να κάνουμε μία καλή κούρσα για το Πρωτάθλημα. Χωρίς πολλά λόγια. Με δουλειά, υπομονή και συνεχή προσπάθεια».

Παράλληλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν κρύβουν πως ο στόχος της διάκρισης στη Ευρώπη, είναι μεγάλος: «Μπορούμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μετά την νίκη μας, επί της Αιντχόφεν, δείξαμε πως έχουμε τις δυνατότητες για να προκριθούμε στους «32» του Europa League».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.