Κουρασμένες και με ρεβάνς μπροστά τους

Θανάσης Κυλώνης07 Αυγούστου 2021

Η πρεμιέρα σε Γαλλία, Πορτογαλία και στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας αυτό το ΣΚ γεμίζουν σιγά-σιγά το κουπόνι, αλλά το να ποντάρεις σε παιχνίδια πρώτης αγωνιστικής δεν ενδείκνυται στοιχηματικά. Προτιμώ να ρισκάρω στην κόντρα κάποιων φαβορί που είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, ειδικά αυτών που έχουν μπροστά τους δύσκολες ρεβάνς.

Τρανό παράδειγμα στην Ιρλανδία η κόντρα της Μποέμιαν, που φάνηκε να βγάζει κούραση στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (λογικό, ημιεπαγγελματίες είναι οι Ιρλανδοί και παίζουν ασταμάτητα εδώ και καιρό πρωτάθλημα-Ευρώπη) και σίγουρα θα έχει το μυαλό της στη ρεβάνς της Τούμπας, που είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας της. Βολεύει και ο αντίπαλός της σήμερα, καθώς η Γουότερφορντ είναι στα ντουζένια της με 3 σερί νίκες. Στο 5.00 ο άσος, χαλαρά σηκώνει και κάλυψη.

Από Αυστρία, κρατάω την κόντρα της Λίντσερ. Κέρδισε 0-1 την Βοϊβοντίνα την Πέμπτη, η πρόκριση δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα και το ταξίδι στη Σερβία προσθέτει κόπωση, την στιγμή που ξαναπαίζει εκτός την Κυριακή, στην αξιόμαχη Σβαρόφσκι Βάτενς. Στο 5.00 κι εδώ ο άσος.

Στο Βέλγιο, θα κοντράρω τη Γάνδη. Δεν μπόρεσε να κερδίσει την άσημη Ρίγας Φουτμπόλα Σκόλα την Πέμπτη (2-2) και η ρεβάνς στη Λετονία αποκτά χαρακτήρα τελικού πλέον, πέραν της κούρασης έχει και δύσκολο αντίπαλο την Κυριακή. Η Οστάνδη έρχεται από σούπερ ανατροπή στη Γκενκ (3-4 από 2-0), στο 3.60+ ο άσος της.

Στη Δανία, ύπουλο ματς έχει η Κοπεγχάγη, με την συμπολίτισσα Μπρόντμπι που έρχεται από 5 σερί ισοπαλίες σε επίσημα και φιλικά! Στη Βουλγαρία την Πέμπτη δεν κατάφερε να κερδίσει τη Λοκομοτίβ (1-1) και η ρεβάνς που ακολουθεί σίγουρα θα βρίσκεται στο μυαλό της. Τοπικό ντέρμπι είναι, πρώτο σημείο και καλοπληρωμένο (3.90+) το Χ.

Στην Πολωνία, κόντρα σηκώνουν Σλασκ και Ρακόφ. Η πρώτη έχει δώσει ήδη πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια με μακρινά ταξίδια, έπαιζε με την Χάποελ Μπερ Σεβά την Πέμπτη και πριν ταξιδέψει στο Ισραήλ για τη ρεβάνς, αντιμετωπίζει την Λέχια Γκντανσκ, η οποία ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Στο 3.30+ το διπλό. Η Ρακόφ έπαιζε με την Ρουμπίν Καζάν την Πέμπτη (0-0) και τώρα πάει στην Κρακοβία για να παίξει με την Βίσλα. Στο 3.00 ο άσος, αξίζει το ρίσκο του.

Στην Τσεχία, από τις ευρωπαίες Σλάβια, Σπάρτα, Γιάμπλονετς και Βικτόρια Πλζεν, αυτή που δικαιολογεί περισσότερο κόντρα είναι η τελευταία. Εχασε 4-2 στην Ουαλία την Πέμπτη και η ρεβάνς με τη Νιου Σεντς είναι αυτό που την καίει τώρα, η Σλοβάτσκο είναι καλά και πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας. Στο 4.50+ το διπλό, χαλαρά σηκώνει και κάλυψη.

Τέλος, από τη Ligue 2 της Γαλλίας, όπου έχουμε ήδη δείγμα γραφής 2 αγωνιστικών, τίμιο το 2.00+ στο over του Οσέρ-Αζαξιό. Ποιοτικές ομάδες, συγκαταλέγονται στα φαβορί για άνοδο, 2/2 over μετράνε αμφότερες.

ΣΑΒΒΑΤΟ
ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ 1 DNB
ΟΣΕΡ – ΑΖΑΞΙΟ Over

ΚΥΡΙΑΚΗ
ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ – ΛΙΝΤΣΕΡ 1Χ
ΒΙΣΛΑ – ΡΑΚΟΒ 1
ΣΛΑΣΚ – ΛΕΧΙΑ 2 DNB
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ Χ
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ 2 DNB
ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΑΝΔΗ 1 DNB

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.