Κούραση και απογοήτευση

Θανάσης Κυλώνης03 Οκτωβρίου 2020

Στον απόηχο των πλέι οφ σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ αλλά και των κληρώσεων των ομίλων στις δύο διοργανώσεις της UEFA, έχουμε μπροστά μας ένα γεμάτο Σ/Κ, προτού ακολουθήσει από βδομάδα η νέα διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω Εθνικών ομάδων.

Φτου-φτου να μην το ματιάξουμε καλά μάς πήγε στοιχηματικά ο Σεπτέμβρης, κάθε μέρα βέβαια δεν είναι… Πασχαλιά. Ξεκινώ από Γαλλία, όπου δυο λογικά φαβορί στο 1.60+ είναι οι άσοι των Ρεν και Μονπελιέ, οι οποίες έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν. Η πρωτοπόρος Ρεν, που χθες έμαθε τους αντιπάλους της στο Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχεται μια Ρεμς που μέχρι στιγμής απογοητεύει, η δε Μονπελιέ που έχει σε τρελά κέφια την επιθετική της τριπλέτα Σαβανιέ-Λαμπόρντ-Ντελόρ, τη γειτόνισσα Νιμ που έχει αποκλειστικό στόχο την παραμονή. Τόσο η Ρεν όσο και η Μονπελιέ είναι φουλ του Οver φέτος, κρατάω το 1 & Οver 1,5 (2.00), που καλύπτει και το ενδεχόμενο ενός 2-0. Επιλογή στο 1.90 και το G/G του ντέρμπι Λυών-Μαρσέιγ, όπου αμφότερες ψάχνουν εναγωνίως την επιστροφή στις νίκες, αλλά δεν το αποκλείω να μείνει στο 1-1.

Στην Αγγλία, πιθανοί άσοι για Τσέλσι και Εβερτον, είναι ανώτερες ομάδες από Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον αντίστοιχα. Και εδώ συνδυαστικά με Over ανεβαίνει αισθητά η απόδοση. Κρατάω και τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, μαζί με G/G κοντά στο 4.00. Η ομάδα του Σόλσκιερ χωρίς να εντυπωσιάζει πήρε 3 σερί διπλά με ισάριθμες 3άρες σε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα και είναι σαφώς πιο φρέσκια από την Τότεναμ του Μουρίνιο που παίζει ασταμάτητα τις εβδομάδες. Την περασμένη Τρίτη έπαιξε Λιγκ Καπ με την Τσέλσι, Πέμπτη Γιουρόπα Λιγκ με τη Μακάμπι Χάιφα και πολλές επιλογές για φρεσκάρισμα δεν έχει.

Από Μπουντεσλίγκα, κρατάω την κόντρα της Βόλφσμπουργκ, η οποία θα κουβαλά κούραση και απογοήτευση, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την ΑΕΚ την Πέμπτη. Η Αουγκσμπουργκ μπήκε φουριόζα στη νέα σεζόν με 2/2 κερδίζοντας και τη Ντόρτμουντ, οι «λύκοι» σκοράρουν με το σταγονόμετρο, το διπλό στο 3.70 αξίζει το ρίσκο του.

Με την ίδια λογική στην Πορτογαλία, θα ρισκάρω στον άσο της Φαμαλικάο στο 2.90, καθώς υποδέχεται μια Ρίο Αβε που έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε στο ματς της Πέμπτης με τη Μίλαν, όπου έχασε μέσα από τα χέρια της μια ιστορική πρόκριση στα πέναλτι, δεχόμενη την ισοφάριση με πέναλτι στο 120’!

Στην Ισπανία, από Σεγούντα Ντιβιζιόν κράτησα ένα διπλό με αξία, αυτό της Χιχόν που έχει ξεκινήσει με 3/3 χωρίς να δεχτεί γκολ. Δε λέω, καλή ομάδα και η Αλμερία, αλλά έχει δώσει μόλις ένα επίσημο ματς φέτος και δεν στέκει ο έντονος φαβοριτισμός της.

Στην Ιταλία, τα ντέρμπι Λάτσιο-Ιντερ και Γιουβέντους-Νάπολι «μυρίζουν» γκολ και θέαμα με βάση τα όσα μάς έδειξαν στα πρώτα τους παιχνίδια. Κρατάω το G/G & Over και στα δύο.

Από Ελλάδα, τέλος, αξία βρίσκω στο διπλό της Λάρισας στο 2.90, καθώς απέναντί της θα βρει έναν ανέτοιμο Απόλλωνα Σμύρνης, που τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν τον Αύγουστο, τα μπαράζ-παρωδία με τα… αμούστακα παιδιά της Ξάνθης.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΤΣΕΛΣΙ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1 & Over

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1 & Over

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΛΑΤΣΙΟ – ΙΝΤΕΡ G/G & Over

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 DNB

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΛ 2

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ 1 & G/G

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΡΙΟ ΑΒΕ 1

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ 2 DNB

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ G/G & Over

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.