Κουμεντάκης: «Υπάρχει ψυχολογικό αβαντάζ μετά από τέτοιες νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. 

Ο αθλητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου επί του Ολυμπιακού στο «PAOK Sports Arena», την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα την οποία έχει καταλάβει το σύνολο του Γιάννη Καλμαζίδη καθώς αναφέρθηκε και στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Παίξαμε πολύ καλά σαν ομάδα και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα κέρδιζε η ομάδα με την καλύτερη συνοχή και έχουν περισσότερους αυτοματισμούς. Το θέμα του Ολυμπιακού ήταν ότι έκανε πολλά κενά διαστήματα τα οποία εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο. Υπάρχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ μετά από τέτοιες νίκες, γιατί όταν μία ομάδα σε κερδίζει συνέχεια μπαίνει μέσα σου η αμφιβολία, χαιρόμαστε που εμείς είμαστε από την απέναντι πλευρά, αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει ξαφνικά και για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για την πορεία της ομάδας και το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Είναι μία χρονιά που ξεκίνησε με ήττα στη Σύρο, όπως κάθε ομάδα έτσι και εμείς κάνει έναν κύκλο, αλλά νομίζω ότι έγινε μία πολύ καλή δουλειά και μέσα από κάθε παιχνίδι το οποίο το κοιτούσαμε ξεχωριστά μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως και με το παιχνίδι που δώσαμε μεταξύ μας στο Παλατακι. Είναι μία καλή ομάδα, που δεν θα σου χαριστεί και πρέπει να είσαι και εσύ καλός για να νικήσεις. Θα πάμε στην Αθήνα για να κάνουμε ότι καλύτερο και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Ενώ για τον ίδιο και τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, υπογράμμισε: «Ακόμα και το ένα σετ και ο ένας πόντος δεν σου επιτρέπει να έχεις μία... κακή ημέρα και δεν υπάρχει το περιθώριο λάθους, ούτε περιθώριο για καμία απώλεια. Νιώθω αρκετά άνετα στον ΠΑΟΚ, έχω ωριμάσει σαν παίκτης και ο κόουτς με έχει βοηθήσει να βγάλω τον καλό μου εαυτό και αυτό ισχύει και για εμένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.