Κουμεντάκης: «Είμαστε πλήρης ομάδα - Στόχος μας δεύτερη νίκη επί του Ολυμπιακού»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2021

Ο άσος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Ραφαήλ Κουμεντάκης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την φετινή ομάδα, αλλά και την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το League Cup.


Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι για το Challenge Cup που προηγήθηκε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο το πρώτο παιχνίδι με τους Δανούς. Είναι μαχητική ομάδα, δεν γνωρίζαμε πολλά γι' αυτούς και ξαφνικά παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν έχουμε συνηθίσει. Ο κόουτς έκανε ό,τι καλύτερο στην προετοιμασία. Μόλις βρήκαμε τον ρυθμό τους το κάναμε εύκολο.»


Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό σημείωσε: «Είναι από τους στόχους μας το League Cup. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Έχει μικρές αλλαγές από πέρσι που στέφθηκε πρωταθλήτρια και έρχεται να παίξει μετά από μία ήττα. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που ξέρουμε. Πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, όχι απλώς να προκριθούμε. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή.


Στην διαδικασία των 15 πόντων, στο χρυσό σετ, θα βρει πιο εύκολους πόντους, αλλά δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτό. Θέλουμε να το τελειώσουμε πιο νωρίς. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο πρώτο παιχνίδι, απλώς παίξαμε και εμείς καλά. Τώρα στο Παλατάκι περιμένουμε και τον κόσμο. Το μομέντουμ δείχνει εμάς βάσει αποτελεσμάτων. Όταν κάνεις ήττες βγαίνουν προβλήματα και κούραση. Δεν σκεφτόμαστε το τι έγινε, μόνο το τι θα κάνουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι την Κυριακή.»


Κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε πλήρης και πολύ δυνατή ομάδα. Είναι πολλά τα ταξίδια και τα παιχνίδια, αλλά είμαστε πολύ δυνατοί και έχουμε παίκτες που είναι ισάξιοι μεταξύ τους. Η τεχνική ηγεσία παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό και είμαστε τυχεροί που έχουμε δίπλα μας έμπειρους ανθρώπους.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.