Κουλούρης: «Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, αλλά με τη ζωή»

Metrosport Team23 Απριλίου 2020

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Κουλούρης, που πλέον αγωνίζεται στην Γαλλία με τη φανέλα της Τουλούζ, φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Ο διεθνής επιθετικός έκανε εκτενή αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στην Γαλλία εν μέσω κορωνοϊού ενώ υποστήριξε ότι το 90-95% των παικτών στη χώρα δεν επιθυμεί την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Σε μια ψηφοφορία που κάναμε, ήταν γύρω στο 90 με 95% των ποδοσφαιριστών, που δεν ήθελαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ήθελαν να τελειώσει έτσι όπως είναι, για τη φετινή χρονιά. Κάτι που δείχνει ότι σαφώς φοβόμαστε όλοι μας. Ας γυρίσουμε όλοι και πάλι, σιγά-σιγά στις ζωές μας, δε χρειάζεται να βιαστούμε γι’ αυτό. Αυτήν τη στιγμή, θεωρώ ότι είναι το καλύτερο για εμάς να μείνουμε έτσι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε επί του θέματος: «Πλέον δεν έχει να κάνει με καμία δουλειά, με κανένα ποδόσφαιρο, έχει να κάνει με τη ζωή κάθε ανθρώπου και όλοι φοβόμαστε για τις οικογένειές μας, την προσωπική μας υγεία. Αυτήν τη στιγμή, περνάει κάθε λεπτομέρεια από το μυαλό μας, γιατί όλοι φοβόμαστε και ελπίζω σιγά-σιγά να μας φύγει και να γυρίσουμε στις ζωές μας. Σίγουρα θα είναι περίεργα τα πράγματα στην αρχή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.