Κουλιανός: Βγάζει σφυγμό η Αλαβές

Νίκος Κουλιανός08 Μαΐου 2021

Μεγάλες μάχες που θα κρίνουν και τις τελευταίες μεγάλες εκκρεμότητες στα κορυφαία πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη έχει το νέο μας κουπόνι. Ορισμένες απ αυτές θα μας απασχολήσουν και στοιχηματικά. Αναφέρω χαρακτηριστικά παιχνίδια όπως το Μπαρτσελόνα -Ατλέτικο Μαδρ., το Γαλατάσαρι – Μπεσίκτας, το Γιουβέντους – Μίλαν, το Ντόρτμουντ – Λειψία, το ΠΑΟ – ΑΕΚ… Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις στοιχηματικές μας επιλογές για σήμερα…

- ΚΡΟΟΥΛΙ - ΜΠΟΛΤΟΝ: Αδιάφορη η Κρόουλι βαθμολογικά θα παίξει για το ονόρε, απέναντι σε μια ομάδα που με νίκη κλειδώνει την άνοδο. Η Μπόλτον έκανε χαρακίρι με την Έξετερ και …τα άκουσε από τους οπαδούς της άσχημα. Θεωρώ ότι το πάθημα έγινε μάθημα και θα πάρει το πολύπόθητο διπλό ανόδου, για να μην μπέξει σε περιπέτειες. Το διπλό συνδυαστικα με το under 3.5, έχει αξία.

- ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΙΨΙΑ: Ζευγάρι που θα το ξαναδούμε σε 5 μέρες στο Βερολίνο για τον τελικό κυπέλλου. Το ματς ωστόσο σήμερα έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η Λειψία είναι δεύτερη ότι κι αν γίνει, ενώ η Ντόρτμουντ παίζει μόνο για το τρίποντο που θα την κρατήσει ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Αν ο Χααλαντ ήταν 100% σίγουρος θα ήταν το σημείο μου. Τώρα κρατάμε τον άσο και πάμε με το κίνητρο.

- ΑΛΑΒΕΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ: Η Αλαβές θέλει ν αφήσει πίσω την ήττα από την Έιμπάρ και να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την σωτηρία της. Αν εξαιρέσουμε το ματς στο «Ιπουρούα» η ομάδα με τον Καγιέχα δείχνει σφυγμό, παίζει καλά και περιμένουμε να εκμεταλλευτεί την έδρα απέναντι στην πλέον τνεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Η Λεβάντε εδώ κι ένα μήνα παίζει χαλαρά και μετρά απανωτές ήττες, καθώς έχει σωθεί. Ο άσος αξίζει της προσοχής μας σε αποδόσεις γύρω στο 2.10.

- ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Η Ανκαραγκουτσού παλέυει όλα τα ματς, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο τέλος πνίγεται από το άγχος της παραμονής. Η Φενέρμπαχτσε στον αντίποδα έχει βρει ρυθμό ,παίζει καλά και ξέρει ότι για να κλέψει το πρωτάθλημα από την Μπεσίκτας οφείλει να είναι αλάνθαστη και στη συνέχεια να περιμένει γκέλα από τους «αετούς». Θεωρώ ότι θα βρει τον τρόπο να περάσει νικηφόρα από την Άγκυρα. Το διπλό συνδυαστικά με το under 4.5, έχει στοιχηματική αξία.

- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ: Παιχνίδι που φωνάζει από μακριά ότι θα χει σκορ και θέαμα. Η «Βιόλα» ψάχνει ακόμα βαθμούς για να σωθεί και μαθηματικά, ενώ η Λάτσιο θέλει μόνο την νίκη για να μείνει στο κόλπο της 4άδας. Παραδοσιακά οι δύο ομάδες προσφέρουν σκορ και θέαμα στο «Αρτέμιο Φράγκι», ενώ και η πρόσφατη εικόνα τους μας οδηγεί νομοτελειακά στο καλοπληρωμένο g/g+over!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.