Κουλιανός: Το τελευταίο της χαρτί...

Νίκος Κουλιανός08 Σεπτεμβρίου 2021

Η τελευταία δόση των προκριματικών μπροστά μας, με παιχνίδια ιδιαίτερα σημαντικά για κάποιες Εθνικές, που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Μια από αυτές είναι και η Εθνική μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε για τις τελικές μας επιλογές…

 - ΕΛΛΑΔΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ: 

Η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε φτάσει στη νίκη με το Κόσοβο στη Πρίστινα, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στα χασομέρια. Ωστόσο η εμφάνισή της, ήταν και πάλι προβληματική. Ο Φαν Σχιπ είναι πλέον υπ ατμόν και ενδεχομένως να είναι και το τελευταίο του παιχνίδι. Η Ελλάδα παίζει το τελευταίο της χαρτί απέναντι στη Σουηδία για την μάχη της δεύτερης θέσης. 

Συνεπώς ο παθητικός ρόλος δεν μας ευνοεί αυτή την φορά. Οι Σκανδιναβοί έρχονται με φόρα, καθώς προέρχονται από σημαντική νίκη επί της Ισπανίας. Βασική μας σκέψη για το παιχνίδι το καλοπληρωμένο g/g!

 - ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ: 

Κομβικό παιχνίδι είναι αυτό, ιδιαίτερα για την Πολωνία που βλέπει την Αλβανία να την καταδιώκει διαρκώς. Η Αγγλία ως συνήθως κάνει πλάκα ακόμα μια φορά σε προκριματικά, καθώς μετρά το απόλυτο στα πρώτα 5 ματς και με νίκη κλειδώνει και την πρόκριση. Θα γίνει μάχη καθώς η Πολωνία εντός έδρας γιγαντώνεται κι έχει το εύκολο γκολ. Χωρίς να μπω σε διαδικασία να ψάξω νικητή, ξεκινάμε από το αξιόλογο g/g, στο 2.10!Με μεγαλύτερο ρίσκο κρατάμε και τον combo στο 2.50!

 - Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ:

 Θεωρητικά η Βόρειος Ιρλανδία, παίζει κι αυτή τα ρέστα της, για να μείνει στο κόλπο της δεύτερης θέσης. Προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη και μεγάλο διπλό στη Λιθουανία και θέλει ανάλογη συνέχεια. Στον αντίποδα η Ελβετία έμεινε όρθια με την Ιταλία και παρέμεινε σε επαφή με την «Ατζούρα». Η ομάδα του Πέτσκοβιτς έχει τρομερή σερί στα προκριματικά, καθώς στα τελευταία 34 παιχνίδια της, δεν έχασε στα 31! Θα γίνει μάχη, ωστόσο γέρνουμε οριακά προς τα δεξιά και το διπλό στο 1.75!

 - ΣΚΟΠΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ:

 Κομβικό ματς για δύο ομάδες που θέλουν να μείνουν σε επαφή με την κορυφή. Τα Σκόπια δείχνει μαχητικά σε όλα τα παιχνίδια τους, και το 2-2 στο Ρεϊκιαβικ μάλλον τους αδικεί. Η Ρουμανία δείχνει να χει βρει ρυθμό μετρά απανωτές νίκες και ψάχνει ακόμα μια μεγάλη νίκη, καθώς επιρκάτησε εύκολα απέναντι στο Λίχτενσταϊν και την Ισλανδία. Το πιο σημαντικό είναι ότι σκοράρει εύκολα και περιμένουμε το ίδιο και με τα Σκόπια. Βασική μας σκέψη στο ματς το χ2+g/g!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.