Κουλιανός: Θες σεντόνι; Απόδειξη...

Νίκος Κουλιανός24 Απριλίου 2021

Μπήκαμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και πλέον κάθε λάθος είναι κομβικό για τις ομάδες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε από το σημερινό στοιχηματικό μας μενού…

- ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ματσάρα με φόντο τους ομίλους του Champions League είναι αυτό. Η Βόλφσμπουργκ είναι πολύ κοντά στον στόχο της, ενώ η Ντόρτμουντ οφείλει να είναι αλάνθαστη μέχρι τέλους και να περιμένει γκέλες κυρίως της Άιντραχτ. Το σίγουρο είναι ότι συγκρούονται δύο πολύ καλές ομάδες, που έχουν το εύκολο γκολ και μπορούν να μας δώσουν καλό θέαμα. Η παράδοση είναι με τους κιτρινόμαυρους ,που ψάχνουν μόνο το διπλό καθώς δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Το Χ2+g/g θα είναι η βασική μας επιλογή.

- ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Η Αντάλια ανήκει στην κατηγορία ομάδων ανά την Ευρώπη, που έχουν ξεμείνει από στόχους και παίζουν για το θεαθήναι. Οι παίχτες θέλουν απλά να ανεβάσουν τα νουμερά τους, ενόψει της μεταγαφικής περιόδου που ακολουθεί. Στον αντίποδα η Γαλατά προέρχεται από ισοπαλία- μαχαιρία με την Τραμπζονσπορ, βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, αλλά έχει το πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με Φενέρ και Μπεσίκτας. Οφείλει να συνεχίσει την μάχη και περιμένουμε να βγάλει και πάλι αντίδραση. Το διπλό συνδυαστικά με το over 1.5, έχει αξία!

- ΤΖΕΝΟΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ: Δεύτερο κολλητό εντός έδρας για την Τζένοα, που συνεχίζει να ψάχνει βαθμούς για να σωθεί και μαθηματικά. Δεν τα κατάφερε με την Μπενεβέντο καθώς έμεινε στο 2-2! Πλήρωσε για μια ακόμα φορά την κακή αμυντική της λειτουργία και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μετρά 6 απανωτά αμφίσκορα. Η Σπέτσια παίζει καλά, σκοράρει εύκολα, αλλά κι αυτή δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά. Το ματς μου μοιάζει για 1-1 ή 2-1 σκορ, θα πάρουμε το 1χ+g/g που χει μέσα, όλα τα δεδομένα μας!

- ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΚΑΝΤΙΘ: Κομβικό παιχνίδι στην μάχη της ουράς. Η Βαγιαδολίδ προέρχεται από παλικαρίσια ισοπαλία στο Έλτσε και γενικότερα στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει μαχητική και πείθει ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Η Κάντιθ είναι σαφώς πιο άνετη,βρίσκεται στο +9 από την ουρά και προέρχεται από την βαριά ήττα από την Ρεάλ. Θεωρώ ότι θα μιλήσω το κίνητρο και η έδρα. Ο άσος διπλασιασμού αξίζει της προσοχής μας.

- ΑΖΑΞΙΟ – ΑΜΙΑΝ: Το όριο παραμονής στην Λιγκ 2, είναι οι 43 βαθμοί. Το χει πιάσει από την προηγούμενη αγωνιστική η Αμιάν και πηγαίνει άνετη και χαλαρή στην Κορσική. Η Αζαξιό θεωρητικά θέλει κι αυτή έναν βαθμό, ωστόσο περιμένω να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την δύναμη της έδρας και να πάρει ακόμα ένα τρίποντο. Ο άσος στο 2.15 θεωρώ ότι είναι τίμιο!

- ΡΟΝΤΕΖ – ΧΑΒΡΗ: Ισοβαθμούν στους 40 βαθμούς και ψάχνουν ακόμα τρία πονταλάκια για να κλειδώσουν κι επισημα την παραμονή τους. Στα τελευταία παιχνίδια οι δύο ομάδες βολεύονται με τον βαθμό της ισοπαλίας, με αγαπημένο τους σκορ το 1-1. Πολύ πιθανό το σενάριο να εμφανιστεί και πάλι, ωστόσο η βασική μας σκέψη είναι η μοιρασιά και η σχετικά βολική ισοπαλία!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.