Κουλιανός: Σε κρίσιμη καμπή…

Νίκος Κουλιανός04 Μαρτίου 2023

Όλα τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή και τα λάθη πλέον κοστίζουν. Μετά από ένα καλό ξεσκαρτάρισμα καταλήξαμε στην ακόλουθη πεντάδα.

- ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Η αστάθεια της Γκλάντμπαχ επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά την φετινή περίοδο, καθώς μετά την σπουδαία νίκη επί της Μπάγερν, γνώρισε τον διασυρμό από την Μάιντς με 4-0! Στον αντίποδα έχουμε την εξαιρετικά φορμαρισμένη και ιδιαίτερα σοβαρή Φράιμπουργκ που συνεχίζει να φλερτάρει έντονα την 4άδα και θέλει να το παλέψει μέχρι τέλους. Θυμίζουμε ότι την περσινή περίοδο το ίδιο ματς έληξε 0-6! Σε κάθε περίπτωση το g/g+over στο δίφραγκο έχει αξία και θα τιμηθεί!

- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΙΛΑΝ: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ευρωπαίες είναι αυτό, καθώς μεσοβδόμαδα τόσο η Φιορεντίνα αλλά και η Μίλαν έχουν σημαντικά παιχνίδια με Σίβασπορ και Τότεναμ αντίστοιχα. Η «Βιόλα» προέρχεται από σπουδαίο διπλό στην Βερόνα, που την απομάκρυνε από την ουρά της βαθμολογίας οριστικά. Στην έδρα της βγάζει δυναμική και κοιτάζει όλους τους μεγάλους στα μάτια. Το ίδιο θα επιδιώξει και με την Μίλαν, που την ζορίζει παραδοσιακά. Οι «ροσονέρι» θέλουν να μείνουν σε τροχιά τετράδας ,αλλά το μυαλό θα είναι και στο Λονδίνο. Θεωρώ ότι αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (3.40),καθώς δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο πλευρές την δεδομένη στιγμή!

- ΟΥΕΣΚΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ: Η Ουέσκα το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ταυτόσημη της ισοπαλίας. Μαζεύει πονταλάκια και παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την ουρά της βαθμολογίας. Στην έδρα της μάλιστα είναι πανίσχυρη καθώς μετρά 13 παιχνίδια αήττητη. Για την ακρίβεια έχασε μόνο το ματς της πρεμιέρας κι έκτοτε παραμένει χωρίς ήττα. Στον αντίποδα έχουμε την εξαιρετικά ποιοτική Λεβάντε, που συμπλήρωσε 20 παιχνίδια αήττητη και δίκαια βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή. Ζόρικη σύγκρουση, κρατάμε το χ2+g/g στο εξαιρετικό 2.40!

- ΛΑΝΣ – ΛΙΛ: Η Λανς επιβεβαίωσε ότι δεν είναι σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και μεσοβδόμαδα γνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ναντ, όπου και ηττήθηκε με 2-1! Στην έδρα της παραμένει ισχυρή καθώς μετρά 11 νίκες σε 12 παιχνίδια. Στον αντίποδα η Λιλ βρίσκεται σταθερά σε καλό φεγγάρι τον τελευταίο μήνα καθώς στα 5 τελευταία ματς, μετρά μόλις μία ήττα και αυτή στο 95 από την Παρί Σεν ζερμέν στο Παρίσι. Το g/g+over στο 2.20 αξίζει μια τουφεκιά!

- ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. – ΒΕΣΤΕΡΛΟ: Η Σταντάρ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και τα θετικά αποτελέσματα καθώς έφυγε αλώβητη και από την έδρα της Άντερλεχτ. Απέναντι στην Βέστερλο θέλει να μείνει στο κόλπο της 4άδας και κυρίως να εδραιωθεί στα πλέι οφ. Μέσα στην έδρα της βγάζει δυναμική, αλλά η Λεούβεν βγάζει δοντάκια, είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη και κυρίως σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Το 1χ+g/g στο 2.40 καλύπτει τα περισσότερα θέλω μας στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.