Κουλιανός: Κάνει... χατιράκια

Νίκος Κουλιανός15 Μαΐου 2021

- Οι τελευταίες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα που ακόμα δεν έχουμε μάθει τον πρωταθλητή( Γαλλία,και Ισπανία), γίνονται την Κυριακή, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας.

- ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Παραδοσιακά με …αγγίζουν στοιχηματικά, οι ομάδες που έχουν δεχτεί ηχηρή σφαλιάρα την προηγούμενη αγωνιστική. Μια απ αυτές είναι η Γκλάντμπαχ. Τα 6 είναι πολλά κι ας έρχονται από την Μπάγερν του Λεβαντόφσκι(Ψάχνει ακόμα 2 γκολ για να σπάσει το ρεκόρ του Μιλερ). Περιμένω να βγάλει αντίδραση απέναντι στη Στουτγάρδη που θα παίξει το γνωστό επιθετικό της παιχνίδι και ότι βγει. Θεωρητικά και οι δύο θέλουν το τρίποντο για την μάχη της Ευρώπης, μάλιστα η Γκλάντμπαχ με τρίποντο κλειδώνει τουλάχιστον την 7η θέση. Άσος και g/g συνδυαστικά.

- ΣΑΛΚΕ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Η Σάλκε κάνει τον σχεδιασμό της για την νέα σεζόν και παίζει πλέον όλα τα ματς χωρίς άγχος και σκοπιμόητες. Η αλήθεια είναι ότι πλέον βρίσκει και πιο εύκολα δίχτυα. Η Άιντραχτ ωστόσο καίγεται για το τρίποντο στην μαχη της τετράδας και του Champions League. Θα πρέπει να προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες. Διπλό και g/g συνδυαστικά.

- ΤΖΕΝΟΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μονόπλυερο πλέον το ενδιαφέρον καθώς η Τζένοα σώθηκε και μαθηματικά, ενώ η Αταλάντα θέλει το 2 στα 2 για να βγει και την φετινή σεζόν στο Champions League. Δεν θα κάνει χαρακίρι, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει ένα παραπάνω, καθώς η Τζένοα παίζει χωρίς άγχος και σκοράρει εύκολα τελευταία. Διπλό και g/g, συνδυαστικά.

- ΝΤΑΝΚΕΡΚ – ΤΟΥΛΟΥΖ: Η Δουνκέρκη θέλει έναν βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά, ενώ η Τουλούζ μετά το χαρακίρι μεσοβδόμαδα με την Πο, στρέφεται οριστικά στα μπράζ ανόδου που ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα. Δεν βλέπω να ρισκάρει κανένας και να δούμε μια αθόρυβη ισοπαλία, χωρίς ιδρώτα από καμία πλευρά.

- ΓΚΕΖΝΤΕΠΕ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Η Γκεζντέπε μας έδειξε στην Άγκυρα με την Γκεντσλέρ, ότι κάνει χατιράκια. Λογικά δεν θα προβάλει αντίσταση και στην Μπεσίκτας που κερδίζει και παίρνει τον τίτλο. Ίσως χρειαστεί να γίνει και με διαφορά τερμάτων (παρότι είναι στο +2 από την Γαλατά). Γι αυτό μαζί με το διπλό θα βάλουμε δίπλα και το over ή ακόμα και το over 3,5!

- ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ: Μετά το διπλό στο «Σαράτσογλου» ελέγχει πλέον απόλυτα την μάχη της 5ης θέσης που οδηγεί υπό προθποθέσεις στην Ευρώπη. Συνεπώς κερδίζει την βαθμολογικά αδιάφορη Κασίμπσα χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στο παιχνίδι της Χατάισπορ. Θεωρώ ότι ο άσος θα περάσει και γίνεται καλύτερος συνδυαστικά με το over 1.5!

- ΦΑΡΕΝΣΕ – ΤΟΝΤΕΛΑ: Η …μητέρα των μαχών είναι αυτό το ματς για την Φαρένσε. Κερδίζει την παντελώς αδιάφορη και μάλλον ντεφορμέ Τοντέλα και μένει ζωντανή στην μάχη της επιβίωσης, ειδάλλως κουνάει πρόωρα μαντήλι. Θεωρώ ότι θα βρει τον τρόπο να το πετύχει. Χωρίς ο άσος να είναι κάποιο κελεπούρι, θεωρώ ότι το 1.80 θα περάσει!

- ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ: Η Βασιλεία είναι σοβαρή στα τελευταία ματς. Με νίκη απέναντι στην ΖΧυρίχη κλειδώνει οριστικά την δεύτερη θέση, χωρίς να μπλέκεται εμ τα απαοτλέσματα των άλλων. Θεωρώ ότι θα βρει τον τρόπο να μας δώσει τον τίμιο άσο στο 1.90, καθώς η Ζυρίχη είναι στα κάτω της και το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην χρειαστεί κάποιο βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά. Πάμε με την έδρα και την φανέλα, άσος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.