Κουλιανός: Καλοδουλεμένη μηχανή η Ντόρτμουντ

Νίκος Κουλιανός25 Φεβρουαρίου 2023

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και το πρόγραμμα έχει πολλά μεγάλα ματς, όπως το Ρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ – Τσέλσι, Μπάγερν – Ουνιόν Β. αλλά και το δικό μας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε για τον…νταλγκά μας!

- ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (16:30): Ο κατήφορος της Χοφενχάιμ δείχνει να μην έχει τελειωμό. Η ομάδα από το Σιζενχάιμ συμπλήρωσε 11 ματς χωρίς νίκη, ενώ ο νεοφερμένος προπονητής Ματαράτσι δείχνει ακόμα να δυσκολεύεται. Στον αντίποδα έχουμε την πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Γερμανίας. Η Ντόρτμουντ με τον Τέρζιτς στον πάγκο της, έχει βρει καλή χημεία, ισορροπία στο παιχνίδι της, σκοράρει εύκολα και θέλει ανάλογη συνέχεια στην μάχη της κούρσας. Θεωρώ ότι θα χρειαστεί να βάλει δύο τουλάχιστον γκολ για να πάρει το τρίποντο. Βασική μας επιλογή το 2+over 1.5 στο 2.15!

- ΛΕΣΤΕΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ (17:00): Η Λέστερ δεν ήταν κακή με την Μάντσεστερ , έχασε μεγάλες φάσεις στο 0-0 και στη πορεία δεν της βγήκε καθόλου το ματς. Σε κάθε περίπτωση η Λέστερ ήταν και πάλι καλή, όπως είναι άλλωστε όλο τον τελευταίο μήνα. Το δέλεαρ να κόψει βαθμούς στην πρωτοπόρο Άρσεναλ είναι μεγάλο και θεωρώ ότι θα της βάλει δύσκολα. Οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν στις νίκες επί της Βίλα, αλλά όχι στις καλές εμφανίσεις. Θεωρώ ότι θα γίνει καλό ματς και χωρίς να ψάχνουμε νικητή κρατάμε το g/g+over στο δίφραγκο!

- ΑΝΖΕ – ΛΥΩΝ (18:00): Η Ανζέ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Αλσατία με το Στρασβούργο και γνώρισε ακόμα μία ήττα ,που την κρατά στο -10 από την παραμονή. Η Λυών προέρχεται από ήττα σοκ απέναντι στην Οσέρ, που την γύρισε πάλι πίσω. Σήμερα ενισχύεται με την επιστροφή του Λακαζέτ, και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα που θα την κρατήσου σε τροχιά 6άδας. Το 2+over 1.5,είναι η βασική μας επιλογή κι εδώ στο 2.15!

- ΣΤΟΥΡΜ ΓΡΑΤΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛ. (18:00): Πολύ σοβαρή, μεστή εμφάνιση για την Στούρμ Γκράτς στην έδρα της Χάρντμπεργκ που την κρατά σε επαφή με την Σάλτσμπουργκ. Η Στούρμ έχει ξεχάσει την λέξη ήττα παίζει καλά και μέσα στην έδρα της, τέτοια ματς όπως αυτό με την Κλάνγκεφουρτ, παραδοσιακά τα καθαρίζει. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι στο Γκρατς. Ο άσος συνδυαστικά με το over στο 2.20 θα είναι η βασική μας επιλογή.

- ΛΕΤΣΕ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (21:45): Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση για την Λέτσε εκτός έδρας και …τεράστιο διπλό στο Μπέργκαμο απέναντι στην εξαιρετική Αταλάντα. Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι καλό, η ομάδα παίζει χωρίς άγχος και σκοράρει με μεγάλη ευκολία στα τελευταία της παιχνίδια. Στον αντίποδα η Σασουόλο προέρχεται από την …λογική ήττα στη Νάπολι, παρότι έπαιξε και πάλι αρκετά καλά. Περιμένω καλό ματς με καλό θέαμα και η βασική μας επιλογή είναι το g/g+over στο δίφραγκο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.