Κουλιανός: Επικίνδυνο το Μαυροβούνιο

Νίκος Κουλιανός04 Σεπτεμβρίου 2021

Τα μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ κλέβουν δικαιολογημένα και σήμερα την παράσταση. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε…

- ΣΕΡΒΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, το ματς είναι ντέρμπι για την μάχη της 2ης θέσης στον πρώτο όμιλο, καθώς η Πορτογαλία δείχνει να παίζει μόνη της. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Στοίκοβιτς διέσυρε το Κατάρ με 4-0, κάνοντας ένα εξαιρετικό ματς. Θεωρώ ότι οι Σέρβοι θα βρουν τον τρόπο να κερδίσουν ακομα κι αν χρειαστούν να βάλουν ένα παραπάνω, καθώς μέχρι στιγμής δέχονται γκολ σε όλα τα ματς. Άσος και g/g, συνδυαστικά!

- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Παιχνίδι με φαβορί και αουτσάιντερ είναι αυτό στο Ελσίνκι. Οι Φινλανδοί ψάχνουν μια νίκη για να μπουν στην μάχη της πρόκρισης, καθώς ο όμιλος παραμένει ανοιχτός. Το Καζακστάν δείχνει μέχρι στιγμής ιδιαίτερα μαχητικό και μόνο τυχαίες δεν ήταν οι ισοπαλίες με την Ουκρανία μέσα έξω. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκει σχετικά εύκολα το γκολ, ενώ η Φινλανδία δέχεται σε κάθε ματς. Το γκολ/γκολ στο 2.10 δείχνει επιλογή.

- ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ: Στο Κίεβο θα γίνει το ματς ανάμεσα στα δύο θεωρητικά φαβορί του ομίλου, που δείχνουν ωστόσο στην πράξη ότι δυσκολεύονται πολύ. Ιδιαίτερα η Ουκρανία, που μετά από 4 ματς μετρά ισάριθμες ισοπαλίες. Μέτριες εμφανίσεις και για την Γαλλία μέχρι στιγμής με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και πολύ γκρίνια για τον Ντεσάμπ, μετά και το 1-1 με την Βοσνία στο Παρίσι. Ξεκινάμε με το 1-1 και προχωράμε…Συνεπώς βασικής μας σκέψη το χ2+g/g!

- ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Η επιστροφή του Φαν Χάαλ στον πάγκο της Ολλανδίας δεν συνοδεύτηκε με νίκη στο ματς με την Νορβηγία. Οι «Οράνιε» έμειναν στο 1-1 και η μάχη για την πρωτιά στον 7ο όμιλο φούντωσε για τα καλά καθώς 4 ομάδες παλέυουν σχεδόν με τις ίδιες πιθανότητες. Μια απ αυτές είναι και το Μαυροβούνιο, που έδειξε χαρακτήρα εκτός έδρας με την Τουρκία. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα,πήραν την πολύτιμη ισοπαλία με 2-2. Περιμένω καλό ματς και στο Αιντχόφεν και στο τέλος νίκη για την Ολλανδία. Ο άσος συνδυαστικά με g/g, αξίζει στο 2.80!

- ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: Ζόρικο ματς έχουμε και στην Μπρατισλάβα. Η αήττητη ως τώρα Σλοβακία (αλλά με πολλές ισοπαλίες), υποδέχεται την πρωτοπόρο του ομίλου Κροατία. Οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν ακόμα μια…προσεχτική παράσταση με στόχο αρχικά να μην χάσουν. Με ρίσκο θα πάρουμε ακόμα μια ισοπαλία που αφήνει τις δύο ομάδες στο κόλπο της πρόκρισης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.