Κουλιανός: Είναι στα καλύτερα τους

Νίκος Κουλιανός25 Σεπτεμβρίου 2021

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη και ξεχωρίσαμε 6 παιχνίδια που έχουν να μας δώσουν στοιχηματικές επιλογές.

- ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ:Έχουμε ματσάρα στο Μιλάνο. Η πρωταθλήτρια Ίντερ δείχνει ανεπηρέαστη από την φυγή Λουκάκου, καθώς μέχρι στιγμής ο Τζέκο κάνει άριστα την δουλειά του.Ο Ινζάγκι δήλωσε ευτυχισμένος από τον τρόπο παιχνιδιου και την παραγωγηκότητα της ομάδας και τόνισε ότι με τέτοιες εμφανήσει μπορεί να μείνει το πρωτάθλημα στο Μιλάνο. Στον αντίποδα η Αταλάντα άργησε αλλά βρίσκει ρυθμό και στα τελευταία ματς είναι πολύ βελτιωμένη. Το g/g+over στο δίφραγκο είναι η πιο ζεστή μας επιλογή!

- ΚΟΜΟ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Η Κόμο συνεχίζει να βολοδέρνει και να προβάλει την δεδομένη στιγμή ως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Χωρίς νίκη μετά από 5 ματς και το πιο σημαντικό ψάχνει το γκολ με …αίτηση! Στον αντίποδα η Μπενεβέντο ήταν εκ των φαβορί για άνοδο και το επιβεβαίώνει στα τελευταία ματς. Ο Λαπατούλα έχει πάρει τα όπλο του, σκοράρει διαρκώς και περιμένουμε να μας δώσει το αξιόλογο διπλάκι στο 2.30!

- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΛΙΛ: Σταθερά σε ανοδική πορεία το Στρασβούργο, που ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά τον τελευταίο μήνα μετρά τρείς νίκες στα 4 παιχνίδια της! Το σύστημα από τον Ζιλιάν Στεφάν σε 5-3-2, δείχνει να ρολάρει και θέλει ανάλογει συνέχεια και με την πρωταθλήτρια Λιλ. Οι «Μολοσσοί»πήραν την νίκης το ματς με την Ρεμς και πλέον θέλουν να φτιάξουν σερί, έστω και χωρίς Ρενάτο Σάντσες. Το χ2+g/g,έχει καλές τύχες να περάσει και καλοπληρώνει στο 2.60!

- ΡΕΑΛ Μ. – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ωραίο ζευγάρι είναι αυτό. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντυπωσιακές νίκες μεσοβδόμαδα σκοράροντας συνολικά 10 γκολ!Συγκρούονται δύο ομάδες, που αγνοούν την ήττα στην La Liga μετά από 6 παιχνίδια! Η Ρεάλ έχει σκοράρει συνολικά 21 γκολ, στα πρώτα 6 ματς και αυτό είναι το καλύτερο ρεκόρ της μετά το μακρινό 1988! Η Βιγιαρεάλ μετά το 4-1 επί της Έλτσε θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό της σερί αλλά και στο συνήθει που έχει να σκοράρει παραδοσιακά στην Μαδρίτη. Το g/g+over στο 2.00,αξίζει της προσοχής μας.

- ZENIT – ΚΡΙΛΙΑ: Η Ζενίτ παίζει σαν πρωταθλήτρια από το ξεκίνημα. Μετά από 8 ματς παραμένει αήττητη, έχει το εύκολο γκολ, ωστόσο σπάνια κρατά πίσω το μηδέν στην άμυνα. Η Κρίλια είναι από τις ομάδες που δεν κρύβονται όπου κι αν παίζουν. Σκοράρει με μεγάλη ευκολία, παίζει ανοιχτά χωρίς σκοπημότητες και μέσα στην Αγία Πετρούπολη σκοράρει ασταμάτητα τα τελευταία χρόνια. Ο άσος συνδυαστικά με g/g, φτάνει στις τρείς μονάδες!

- ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Με τον Μοντέλα στον πάγκο, η νεοφώτιστη Άδανασπορ δείχνει αναγεννημένη προς το καλύτερο. Μετά την νίκη επί της Ρίζεσπορ, ήρθε και η παλικαρίσια ισοπαλία με την Μπεσίκτας εκτός έδρας! Αγώνα δρόμου δίνει για να προλάβει και ο Μπελχαντά. Στον αντίποδα η Γκαζιαντέπ δεν εντυπωσιάζει, αλλά βρίσκει ρυθμό στα τρία τελευταία ματς, ωστόσο εκτός έδρας εμφανίζεται παραδοσιακά αδύναμη! Ο άσος στο 2.30 έχει αξία!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.