«Betshow»: Δεν θα είναι τόσο εύκολο…

Νίκος Κουλιανός10 Ιουνίου 2023

Επιτέλους ήρθε η ώρα για την μητέρα των μαχών. Το ματς της χρονιάς για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, μ ένα ασυνήθιστο ζευγάρι για την πλειοψηφία. Η Σίτι έχει αλλάξει επίπεδα τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμα στην Ευρώπη δεν έχει αποκτήσει το ανάλογο ειδικό βάρος, ενώ η Ίντερ έχει να κάνει κάτι αξιόλογο στον θεσμό από την εποχή του Μουρίνιο.

Την δυναμική των δύο ομάδων την γνωρίζουμε. Η Σίτι είναι το φαβορί και για πολλούς σίγουρη πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεν έχω την ίδια άποψη. Σαφώς και οι «Πολίτες» διαθέτουν μια υπερομάδα, που τα σάρωσε όλα στο νησί κατά την διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο τώρα είναι ένα ματς, που όλα κρίνονται στο λάθος, την λεπτομέρεια τις προσωπικότητες και το ειδικό βάρος της φανέλας. Εκεί υπερτερεί ξεκάθαρα Η Ίντερ κατά την άποψη μου.

Ένα κλικ μπροστά βρίσκονται οι «νερατζούρι» και στο κομμάτι αγωνιστική κατάσταση την δεδομένη στιγμή. Η Ίντερ κλείνει την σεζόν εντυπωσιακά ,αγνοεί την ήττα , έχει κατατροπώσει όλους τους αντιπάλους της, μ αυτό το εξαντλητικό 3=5=2 και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και απέναντι στην Σίτι, χωρίς φόβο και πάθος.

Στα δικά μου μάτια το ματς φλερτάρει πολύ με την παράταση. Βασική η αρχική μου σκέψη είναι το 2-3 γκολ. Εκεί κινήθηκε και το τελευταίο ματς της Σίτι στον τελικό κυπέλλου της Αγγλίας απέναντι στην Γιουνάιντετ. Δύο μακρινά σουτ του Γκιντογάν έκριναν την αναμέτρηση καθώς ο Χάαλαντ κλείστηκε μάλλον εύκολα. Πιθανό σκορ στον τελικό το 1-1 και όλα τα κριθούν στην παράταση. Μετά η …γυάλα σβήνει, αλλά ένα γκολ του Λαουτάρο στο anytime το βλέπει… Τα υπόλοιπα στις οθόνες μας!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.