Κουλακιώτης: «Ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ - Θα διάλεγα τον Ολιβέιρα για τον τελικό, αλλά...»

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Ο Γιώργος Κουλακιώτης μίλησε στο Metropolis 95.5 για το εξ' αναβολής ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και όχι μόνο.

«Είναι ένα σχετικά αδιάφορο παιχνίδι, αλλά δεν είναι για τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει τη νίκη και για να μην πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα στην Τούμπα και γιατί θα παίξουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θέλουν να δείξουν ότι είναι εδώ, ενόψει και της επόμενης χρονιάς. Η φιλοσοφία του προπονητή είναι αυτή, να παίζει πάντα για τη νίκη. Ο στόχος τους είναι αυτός» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ξεκάθαρο φαβορί, παίζει στην Τούμπα θα έχει και την στήριξη του κόσμου. Πιστεύω ότι θα είναι πειθαρχημένος, θα πιέσει ψηλά τον Ολυμπιακό και σε αυτή την περίπτωση θα κάνει και πολλές φάσεις. Είναι θέμα προπονητή, όποιος θέλει να προστατεύσει τα πόδια του θα φανεί και θα μείνει εκτός. Αλλά δεν νομίζω ότι περνάει ακόμη ο τελικός από το μυαλό τους.

Είναι πολύ σημαντικό το πως θα το περάσει ο προπονητής. Κάποιος θα μπορούσε να πει έχουμε την 2η θέση και θα πάμε στον τελικό χωρίς τιμωρίες και τραυματισμούς. Τώρα είναι ένας προπονητής από τους καλύτερους που έχουν περάσει στον ΠΑΟΚ και περνάει την νοοτροπία που θέλει και ο κόσμος, να τα δίνουν όλα για την επιτυχία. Όσον αφορά τον Λύρατζη έχει πολύ μέλλον, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου. Είδα ότι έχει αυτοπεποίθηση και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος».

Για τον σέντερ φορ που θα επέλεγε για τον τελικό: «Πριν λίγο καιρό είχα την άποψη ότι δεν έχουμε καλό σέντερ φορ. Θα προτιμούσα να βλέπω έναν που θα πάρει την μπάλα και θα κάνει μία ατομική ενέργεια. Δεν τα έβλεπα αυτά από τον Άκπομ, ούτε από τον Σφιντέρσκι. Όπως αυτή που έκανε ο Ολιβέιρα όταν πέρασε αλλαγή στον αγώνα με τον Άρη. Εγώ θα επέλεγα τον Ολιβέιρα, αλλά δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, οπότε θα διάλεγα τον Άκπομ και ως αλλαγή τον Τσόλακ».

Για την αμυντική γραμμή τόνισε: «Μου αρέσει πολύ ο Ινγκασον, έχει πάρει η ομάδα έναν στόπερ, έχει και τον Μιχαηλίδη, νομίζω ότι είναι πολύ καλά πίσω. Ο Πασχαλάκης έχει κάνει πολύ καλά ματς, δεν δόθηκε μεγάλη σημασία στις επεμβάσεις του. Έχει δώσει βαθμούς στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.