Κουλακιώτης: «Βαρόμετρο ο Τάισον, στην Τούμπα ο κόσμος θα φέρει την πρόκριση»

Metrosport Team13 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, και μίλησε για τον αγώνα της Τούμπας κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την ανασταλτική λειτουργία του Δικεφάλου και τους παίκτες-κλειδιά.

Για την ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ: «Αμυντικά δεν πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με τους δύο στόπερ, όλοι κάνουν άμυνα. Ο Πέτκοβιτς είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, αλλά στο Ζάγκρεμπ έγιναν λάθη που έδωσε ο ΠΑΟΚ την ευκαιρία στον Πέτκοβιτς να κάνει το γκολ και το έκανε. Και στο παιχνίδι της Τούμπας θα παίξει ρόλο η αμυντική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να δεχθεί γκολ και να πιέσει μπροστά από την αρχή για το πρώτο γκολ από νωρίς έτσι να έχει ψυχολογία για τη συνέχεια. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πατήσουν περιοχή, θέλει και λίγο τύχη. Είναι δύσκολο παιχνίδι, την πρόκριση θα την δώσει ο κόσμος. 

Τελευταία ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ένα πρόβλημα να διασπάσει κλειστές άμυνες. Θα πρέπει οι παίκτες να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους, το ταλέντο τους, την αξία τους και να πάρουν το παιχνίδι. Η Ντιναμό απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα, όμως παίζει ρόλο η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα και έχουμε πιο δύσκολες προκρίσεις, ας δούμε αύριο και άλλη μία».

Για τους παίκτες-κλειδιά: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με προσωπικότητα, όπως ο Ζίβκοβιτς, ο Κωνσταντέλιας, ο Τάισον, ο Ντεσπόντοφ, ο Μπράντον. Οι παίκτες με προσωπικότητα φαίνονται σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Τάισον είναι βαρόμετρο για την ομάδα, όταν δεν παίζει ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει υπεραριθμία στην επίθεση. Μαζί με τον Κωνσταντέλια αν πιάσουν μια καλή απόδοση, τότε η απόδοση όλης της ομάδας θα είναι διαφορετική».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.