Κουλακιώτης: «Γι' αυτό ο Τσόλακ δεν έχει δείξει τίποτα»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2020

Ο Γιώργος Κουλακιώτης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και το γεγονός που κατά την γνώμη του κόστισε στον Τσόλακ. 

«Χωρίς κόσμο και τηλεοπτικά που τα βλέπεις τα ματς ήταν περίεργα, αλλά ήταν μία λύση για να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Όχι μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα και ο ΠΑΟΚ επηρεάζεται από την απουσία των φιλάθλων. 

Ο ΠΑΟΚ έπαιρνε παιχνίδια στην Τούμπα μόνο με την βοήθεια του κόσμου, ακόμη και αν δεν πήγαινε καλά. Τώρα έχει χάσει απ' αυτό. Αλλά γενικά η εικόνα του δεν ήταν καλή. Μπορούσε, όμως, με την παρουσία των φιλάθλων να μην χάσει κάποιους βαθμούς» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Θα σας φέρω παράδειγμα τον Τσόλακ. Πιστεύω ότι δεν τραβάει, αλλά με την βοήθεια του κόσμου θα πήγαινε πολύ καλύτερα. Είναι τρανταχτό παράδειγμα. Με τον κόσμο θα ανέβαζε την απόδοσή του και την ψυχολογία του. Με τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα, γιατί έχει πάρει ευκαιρίες, δεν έχει δείξει κάτι σημαντικό. Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, πέρσι έβαλε πολλά γκολ, θα είχε δείξει κάποια πράγματα. Δεν έχει φανερώσει, όμως, κάτι και είναι φυσιολογικό να ψάχνει η ομάδα να τον δώσει.  

Στηρίζεται πιο πολύ στην δύναμη, στο κράτημα της μπάλας και στην κεφαλιά. Ίσως με τον κόσμο να μπορούσε να μας δείξει κάτι παραπάνω, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει τίποτα. Είναι λίγο δύσκολο να ξέρεις για την προσαρμογή ενός παίκτη, ειδικά όπως είναι η κατάσταση τώρα. Για τον Τσόλακ, συγκεκριμένα, είναι και ρίσκο να τον κρατήσεις και να μην πάρεις κάποιον άλλον που γνωρίζεις ότι θα είναι καλύτερος».  

Για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ: «Θα προτιμούσα αυτό που κάνει ο Γκαρσία, την προώθηση κάποιων παιδιών από τις ακαδημίες. Είναι σωστή κίνηση, βέβαια πρέπει να το συνδυάσει με το αποτέλεσμα που είναι δύσκολο. Νομίζω το καταφέρνει. Το να βγαίνουν παίκτες και να υπάρχουν και αποτελέσματα είναι ό,τι καλύτερο και για εμάς που το βλέπουμε από έξω. Από θέμα τακτικής ο Γκαρσία είναι σε πολύ καλό επίπεδο, έχει σίγουρα βοήθεια και από το τεχνικό τιμ. Παίζει καλό ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ. Ενίσχυση σίγουρα θέλει, αυτό είναι, όμως, θέμα του Γκαρσία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.