Κουίζ, διλήμματα και προβλήματα σε μία... «ξεχωριστή αγωνιστική»

Δημήτρης Μπούζας12 Δεκεμβρίου 2021

Νέα σημαντική (έστω και δυσκολοερμήνευτη) ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, η οποία αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο που έκανε το μεγάλο λάθος.

Είναι αλήθεια ότι η αγωνιστική που ξεκινάει, παρουσιάζει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιδιαιτερότητες. «Μελετώντας»...το πρόγραμμα, είσαι υποχρεωμένος αρκετές φορές να σταματήσεις, προκειμένου να λύσεις συγκεκριμένα κουίζ που παρουσιάζονται και να ασχοληθείς με διλήμματα που προκύπτουν αβίαστα σε ορισμένες περιπτώσεις. 

Τέλος και για να υπολογίσεις με την όποια δυνατότητα σου παρέχει η πληροφόρηση σου, τα προβλήματα που ταλανίζουν μερικούς από τους μονομάχους της κορυφής, αλλά και υποψήφιους της ευρωπαϊκής ζώνης. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός, χωρίς να «παίζουν τα ρέστα τους» στην τρέχουσα αγωνιστική, διακατέχονται από φοβίες, αγωνίες και πιέσεις, για διαφορετικούς βέβαια λόγους ο καθένας τους. Ενδιαφέρονται τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την καλή εικόνα τους. 

Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσουμε και να μετρήσουμε την ένταση των συγκεκριμένων συναισθημάτων, μέσα από τα αντίστοιχα ρεπορτάζ των μονομάχων. Γράφει λοιπόν ο ερυθρόλευκος συντάκτης, εκφράζοντας σαφέστατα και τη γραμμή του λιμανιού: «Ο ευρωπαίος Ολυμπιακός όλοι γνωρίζουμε ότι δεν ταξίδεψε ποτέ στην Αμβέρσα. 

Έμεινε στον Πειραιά για να παρακολουθήσει από την τηλεόραση το μαστίγωμα του αέρα στο «Μποσουίλ» από τις απομιμήσεις του. Από τους τελευταίους που το αντιλήφθηκαν ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς και έκανε το σταυρό του, αναρωτώμενος τι ακριβώς συνέβη. Αν είχε την δυνατότητα θα άλλαζε τους δέκα από τους έντεκα που ξεκίνησαν το παιχνίδι με την Αντβέρπ. Ο μόνος που κράτησε ψηλά τη σημαία ήταν ο Τόμας Βάτσλικ. Σε τρεις περιπτώσεις πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, ενώ επενέβη συνολικά επτά φορές. Οι μασκότ που συνόδεψαν τους παίκτες του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, ήταν η αφέλεια και η χαλαρότητα». 

Στο μικρό απόσπασμα, πέραν της σκληρής καταγραφής της απερίγραπτης αγωνιστικής κατάστασης των πρωτοπόρων, εκείνο το...«ο Μαρτίνς το αντιλήφθηκε τελευταίος» κρατήστε το γιατί έχει τη σημασία του. Ο πρωτοπόρος λοιπόν προερχόμενος από ένα μεγάλο σοκ, αντιμετωπίζει τον δικό μας Άρη που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Η ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς δείχνει (και δεν φαντάζει) πολύ μεγάλη. Ίσως οι επιτελείς τους βιάστηκαν να δηλώσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους (Καμαρά), να εκτίσει ποινή από τις κίτρινες κάρτες του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπως επίσης ξενίζει και το γεγονός ότι δέχθηκαν σιωπηλά και χωρίς να αντιδράσουν, έναν Έλληνα διαιτητή σε ένα τόσο κομβικής σημασίας παιχνίδι, για την καλή πορεία που έχουν. Στο συγκεκριμένο αγώνα μπορείς να βρεις κουίζ και διλήμματα, αλλά χωρίς να αγνοήσεις το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή, ο Άρης είναι πολύ καλύτερος από τον Ολυμπιακό.

Κρατήσαμε τελευταίο τον ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει στην άδεια Τούμπα – χωρίς οπαδούς – την αινιγματική και δύσκολη Λαμία. Μετά την ευρωπαϊκή του πρόκριση, για πολλούς και σημαντικούς λόγους θέλει νίκη με καλή εμφάνιση, ώστε να επιβεβαιωθεί αυτό που υποσχέθηκαν μετά τον τελευταίο τους ευρωπαϊκό αγώνα, ο κόουτς και οι παίκτες. Οτι δηλαδή «εμείς θα το γυρίσουμε».

ΥΓ: Νέα ανάρτηση ως συνήθως δυσερμήνευτη από τον Γιώργο Σαββίδη. Ο οποίος όμως αυτή τη φορά είναι σαν να προσδιορίζει – σχεδόν να δακτυλοδείχνει – κάποιον ένοχο. Γράφοντας το εξής: «Αυτός που έκανε λάθος θα λάβει τις συνέπειες του αδικήματος που έχει κάνει, και αυτό χωρίς μεροληψία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.