Μίκι Κουίν μετά το σπάσιμο του ρεκόρ του από Χάαλαντ: «Δεν είναι καλύτερός μου!»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ να μην απέδωσε τα αναμενόμενα, κυρίως λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, όμως ο Μίκι Κουίν  θεωρείται στην Αγγλία ως ένα από τα μεγάλα «κανόνια» του παρελθόντος και συχνά πυκνά καλείται να τοποθετηθεί για την επικαιρότητα.

Και όταν μιλάμε για τις λέξεις «κανόνι» και «επικαιρότητα» στην Αγγλία, ποιος μας έρχεται στο μυαλό; Ο Χάαλαντ! Ο Νορβηγός με τα δύο σερί χατ τρικ του έχει κάνει τους λάτρεις της Premier Leaague να παραμιλούν, όμως ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ με την δήλωσή του τον... γείωσε, δηλώνοντας ανοιχτά πως δεν θεωρεί τον Νορβηγό καλύτερο παίκτη από τον ίδιο, τουλάχιστον για την ώρα.

«Δεν είναι ακόμα καλύτερος από μένα» ήταν χαρακτηριστικά η δήλωσή του, ενώ στην συνέχεια μίλησε για το ρεκόρ που κατείχε από το 1992 ο ίδιος με τα 8 γκολ στα πρώτα 5 παιχνίδια του και έσπασε ο Χάαλαντ σκοράροντας 9 στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών: «Δεν είμαι από αυτούς τους τύπους που λένε ότι το ρεκόρ μου είναι εκεί για να σπάσει. Δεν ήθελα να σπάσει. Είμαι περήφανος για αυτά τα ρεκόρ. Σκόραρα επίσης δέκα γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια μου. Πρέπει να προσπαθήσει να νικήσει την Άστον Βίλα. Θα τηλεφωνήσω στον Στίβεν Τζέραρντ και θα του πω να βάλει ένα χάπι ύπνου στο τσάι του πριν το ματς» είπε στη «Daily Mail» και στη συνέχεια, μίλησε για τα κοινά χαρακτηριστικά τους:

«Έχει την ίδια πείνα, όπως κι εγώ. Είναι αυτή η επιθυμία να μπεις στη μεγάλη περιοχή και να σκοράρεις με οποιονδήποτε τρόπο γκολ και να είσαι περήφανος για αυτό. Μερικοί επιθετικοί σχεδόν δεν πανηγυρίζουν, αλλά αυτό το παιδί λατρεύει να σκοράρει.

Είναι δυνατός, στιβαρός, γρήγορος, καταλαβαίνει τα κανάλια. Δεν ήμουν από τους λάτρεις των καναλιών, για αυτό, ήμουν περισσότερο λαθροκυνηγός. Αλλά αυτό που μου αρέσει στον Χάαλαντ είναι ότι είναι παίκτης της παλιάς σχολής. Μένει στην περιοχή και καραδοκεί για να χτυπήσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.