Κουγιουμτζίδης: «Στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ήταν δύσκολη η χρονιά στον Αγροτικό Αστέρα»

Metrosport Team20 Απριλίου 2023

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ ο Γιώργος Κουγιουμτζίδης. Ο Έλληνας αθλητής μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον αγώνα στην Κροατία, τους επόμενους στόχους του, το πώς άρχισε και την εμπλοκή του με τον Αγροτικό Αστέρα. 

Για τους στόχους του: «Φέτος ξεκίνησα καλά και περιμένω να τελειώσω το ίδιο καλά. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα προσπαθήσω να μπω στην πεντάδα στο Παγκόσμιο για να την εξασφαλίσω. Με σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα τα καταφέρω». 

Για το πως άρχισε: «Στην αρχή μου φαινόταν παιχνίδι η πάλη. Είχαμε παλαιστές στην οικογένεια και μου άρεσε ο ανταγωνισμός στο άθλημα. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος, να έχεις τακτική και πλάνο σε κάθε αγώνα. Δύναμη, αντοχή και ταχύτητα. Χρειάζεται και καλό διάβασμα του αντιπάλου γιατί ο καθένας έχει το στυλ του».

Για τον Αγροτικό Αστέρα: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό. Οι άνθρωποι του Δ.Σ. γνωρίζουν καλύτερα τι γίνεται στην ομάδα. Ο ρόλος μου ήταν συμβολικός. Ήταν δύσκολη η χρονιά, θα συνεχίσουμε όμως».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.