Κούγιας: «Θα δικαιωθεί ο Ατρόμητος, μπορούν να παρέμβουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2023

Ο γνωστός ποινοκολόγος επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ότι θα αναλάβει την υπεράσπιση του Ατρομήτου, για την υπόθεση αναβολής του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας στάθηκε στις ημερομηνίες που αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση αλλά και όσα θα ακολουθήσουν ενώ τόνισε πως έννομο συμφέρον και... ευκαιρία παρέμβασης έχουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και τέλος εξέφρασε την σθεναρή πεποίθηση του πως ο Ατρόμητος θα καταφέρει να δικαιωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε: «Μου τηλεφώνησαν το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ζήτησα ορισμένα πράγματα από τους ανθρώπους της ομάδας και θα τα έχω στη διάθεσή μου και ήδη έχω αποδεχτεί την πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

«Έχει προγραμματιστεί το Μονομελές πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την Πέμπτη όμως έχω υποχρεώσεις με την δίκη του Άλκη Καμπανού και θα προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ικανοποιηθεί με την απόφαση δικαιούται να ασκήσει έφεση και εάν ούτε εκεί ικανοποιηθεί η μια ή η άλλη πλευρά μπορούν να προσφύγουν στο CAS», ανέφερε ακόμη ο γνωστός ποινικολόγος.

«Η άποψη μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία», επισήμανε ο Κούγιας.

«Η άποψή μου είναι ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον», κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος για θέματα που αφορούν στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.