Αλέξης Κούγιας-Τα επεισόδιά του στα γήπεδα: Χαστούκι, φτύσιμο και... ένταση!

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2022

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο ποινικολόγος αποφάσισε να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας του 19χρονου που έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης, που καταδικάστηκε απ' όλον τον υγιώς σκεπτόμενο κόσμο. 

Ποιος είναι όμως ποδοσφαιρικά και παραγοντικά ο Αλέξης Κούγιας και πόσες φορές πρωταγωνίστησε σε επεισόδια ή σε σκηνικά έντασης; Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω θα δούμε πως τόσο στο απώτερο παρελθόν όσο και πιο πρόσφατα, ως μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, έχει γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής επεισοδίων εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Ας θυμηθούμε μερικά από αυτά... 

Χαστούκι στον Ντεγκρά

Η ΑΕΛ έρχεται ισόπαλη 2-2 με τον Ηρακλή στο AEL FC Arena. Το γκολ της ισοφάρισης του Ηρακλή προήλθε από ολέθριο λάθος του Ματίας Ντεγκρά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Αλέξης Κούγιας πήγε στη φυσούνα και περίμενε εκεί τον Αργεντινό γκολκίπερ. Αφού του τα έψαλλε σε πολύ έντονο ύφος, πηγαίνοντας προς τη φυσούνα καταγγέλθηκε πωςτον χαστούκισε και οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν ανάμεσά τους για να μην υπάρξει συνέχεια. Αυτόπτες μάρτυρες, δε, λένε πως και ο Ντεγκρά «απάντησε» με χαστούκι στον γνωστό ποινικολόγο, μην αντέχοντας αυτή τη συμπριφορά. 


Φτύσιμο στον Καντουρί

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017, η ΑΕΛ ισοφαρίζει τον ΠΑΟΚ σε 1-1 σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις.

Με τη λήξη του αγώνα, ο Αλέξης Κούγιας έφτυσε τον Ομάρ Ελ Καντουρί στο πρόσωπο.

Με το σφύριγμα της λήξης ο μέσος του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της ΑΕΛ και είχε λεκτικό διαπληκτισμό με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ, Βασίλη Βάνη. Τότε ο Κούγιας που ήταν στο πάγκο της ΑΕΛ γύρισε προς τον Μαροκινό και εν συνεχεία τον έφτυσε.

Ο Ελ Καντουρί έχασε την ψυχραιμία του με την ενέργεια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ και ακολούθησε σύρραξη αφού ο μέσος του Δικεφάλου ήθελε να πάει προς το μέρος του Κούγια αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις.

Με το πέρασμα του χρόνου, οι σχέσεις των δύο ανδρών αποκαταστάθηκαν.

Σε μεταγενέστερο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Κούγιας απολογήθηκε στον Ελ Καντουρί.

«Ήρθε και απολογήθηκε για την κίνησή του. Μου έδωσε τον αριθμό του και με προσκάλεσε στο σπίτι του στη Μύκονο. Αυτά είναι λάθη που έγιναν» είπε τότε ο Μαροκινός.


Επεισόδιο με Μπέο στη Σκιάθο

Ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται σε κόντρα εδώ και πολύ καιρό με τον Αχιλλέα Μπέο. Ουκ ολίγες φορές οι δύο άνδρες έχουν ανταλλάξει λόγια μέσω δηλώσεων.

Όμως το περασμένο καλοκαίρι, η κατάσταση ξέφυγε καθώς ο δικηγόρος κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από τον δήμαρχο Βόλου και μπράβους στη Σκιάθο.

Με τη σειρά του, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε με δική του δήλωση στα όσα κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας.

Στα χέρια με Μελισσανίδη

Το 2017 ο Αλέξης Κούγιας είχε σοβαρό επεισόδιο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στο μαγαζί και λογομάχησαν. Τότε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ όρμηξε και γρονθοκόπησε τον ποινικολόγο.

Στο μαγαζί επικράτησε πανικός και πολλοί επενέβησαν για να τους χωρίσουν. Ο Αλέξης Κούγιας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, όπου και κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και εξύβριση εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συμπλοκή με οπαδούς

Ένα ακόμα ανοιχτό μέτωπο που έχει εδώ και καιρό ο Αλέξης Κούγιας είναι και με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ.

Μάλιστα σε ένα παιχνίδι στο AEL FC Arena, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και οι οπαδοί απώθησαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στα καθίσματα του γηπέδου.

Επεισόδιο και στα μπουζούκια

Τον Νοέμβριο του 2019, ο Αλέξης Κούγιας είχε πάει μαζί με την παρέα του σε νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου με σκορ 2-1.

Την ώρα που ο τραγουδιστής του κέντρου τραγουδούσε τον ύμνο της ΑΕΛ και η ατμόσφαιρα στο κέντρο ήταν πανηγυρική, ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε το τραπέζι του δικηγόρου με απειλητικές διαθέσεις.

Ο άνδρας είπε κάτι σε έξαλλη κατάσταση στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ ο οποίος αντέδρασε πετώντας του ένα ποτήρι νερό ενώ αμέσως μετά ύψωσε τις γροθιές του κάνοντας κίνηση να επιτεθεί. Σε αυτό το σημείο, το βίντεο ολοκληρώνεται απότομα.

Το επεισόδιο με τον Λαζόπουλο

Ο Αλέξης Κούγιας είχε επεισόδιο και με τον Λάκη Λαζόπουλο σε νυχτερινό κέντρο το 2019. Οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί τυχαία στο μαγαζί όπου τότε εμφανιζόταν η Μαρινέλα. Ενώ το πρόγραμμα είχε αρχίσει, ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να χειροδίκησε κατά του ηθοποιού, λέγοντας του ότι «στο χρωστάω τρία χρόνια».

Επεισόδιο με αστυνομικό

Παλιότερα, το 2015, ο Αλέξης Κούγιας, τότε αφεντικό της Παναχαϊκής, ήρθε στα χέρια με έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια αγώνα με την ΑΕΚ.

Στο περιστατικό ενεπλάκησαν και οπαδοί των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να γενικευτεί η σύρραξη.

Τελικά, ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου, όπου αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις αφέθηκε ελεύθερος.

Το επεισόδιο με τον Νιαρχάκο

Στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, ο Άρης πέρασε νικηφόρα με 0-3 από το Αλκαζάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας είχε επεισόδιο με τον γενικό αρχηγό του Άρη, Δημήτρη Νιαρχάκο, στο ημίχρονο του αγώνα. Ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν αυτός που να επενέβη για να ηρεμήσει την κατάσταση.

Από τον Άρη διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν το σκισμένο πουκάμισο του Νιαρχάκου από το επεισόδιο με τον Κούγια.

Με δήλωσή του, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» αρνήθηκε ότι ήταν αυτός που έσκισε το πουκάμισο του Νιαρχάκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.