Κούγιας: «Τρομοκρατούν τους γονείς του Άλκη»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2022

«Άγνωστοι τρομοκρατούν τους γονείς του Άλκη, περνώντας με μηχανές και γκαζώνουν έξω από το σπίτι τους». Με αυτήν την ατάκα, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη, περιέγραψε την καθημερινότητα των γονιών του άτυχου 19χρονου.

Επιπλέον, ο κ. Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1, μίλησε για την πρώτη του συνάντηση σε φορτισμένο κλίμα με τους γονείς του 19χρονου, σημειώνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για “μία θαυμάσια, συγκροτημένη, παραδοσιακή ελληνική οικογένεια” και προσθέτοντας “μιάμιση ώρα μου έδειχναν φωτογραφίες του παιδιού τους. Είμαι συγκλονισμένος”.

Η οικογένεια του Άλκη δήλωσε στον γνωστό ποινικολόγο ότι “όχι μόνο θα παρουσιαστούν στις δικαστικές Αρχές, αλλά θα ενεργοποιήσουν και τις άλλες οικογένειες”, μιλώντας του παράλληλα και για κλίμα τρομοκρατίας.

Παράλληλα, είπε “οι δράστες απολαμβάνουν προστασία από ιδιοκτήτες ομάδων”.

Σημειώνεται, ότι την Κυριακή οι Αρχές προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Έως αργά το βράδυ της Κυριακής οκτώ άτομα έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ με εντάλματα σύλληψης αναζητούνται ακόμη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ο 20χρονος που έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.