Κούγιας: «Ο Αυγενάκης καταξεφτέλισε τη διοίκηση της SL» - Γιατί κάνει αγωγή στην ΕΠΟ

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2021

Μιλώντας στο MEGA, ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας βρήκε την «ευκαιρία» να καταγγείλει μεθοδεύσεις της ΕΠΟ, εις βάρος της οποίας ετοιμάζει, όπως είπε, αγωγή, της Super League αλλά και να κατονομάσει ως ευνοημένο τον Απόλλωνα Πόντου, για τον οποίο σημείωσε ότι είναι σαν να βγήκε δύο φορές πρωταθλητής! 

 

«Εκανα καταγγελία για τον ΠΑΣ έγινε τον Μάρτιο του 2021 και εκδικάζεται 6 μήνες μετά. Διακωμώδησαν όλοι την καταγγελία, αλλά περίμενα ότι θα εκδικαζόταν άμεσα. Είχα στοιχεία ότι το 51% του ΠΑΣ είχε μεταβιβαστεί στους Κωνσταντίνο και Γιάννη Αυδή, που κατά σύμπτωση ήταν συνεταίροι του κουμπάρου μου, του Πολυχρόνη του Συγγελίδη, που έχει βαφτίσει το γιο μου, τον Χρήστο. Εγινε έρευνα απο την ΕΕΑ και μου είπε ο κ. Τζουλάκηυς και μου είπαν ότι υπάρχουν στοιχεία, αλλά ότι εκκρεμεί ο νόμος Αυγενάκη και ότι δεν υπάρχει επιτροπή. Επικοινώνησα με τον Αυγενάκη και δεν μου απάντησε.

Εμείς υποβιβαστήκαμε για έναν βαθμό στα πλέι-άουτ. Θα δικαιωθούμε, είμαι σίγουρος. Στην περίπτωση της Κέρκυρας ήταν υποβιβασμός η τιμωρία, αλλά με την τροπολογία Γεραπετρίτη θα υπάρχει αφαίρεση βαθμών. Θα κάνουμε, στην περίπτωση που δικαιωθούμε, αγωγή στη Super League για διαφυγόντα κέρδη, αλλά και αγωγή στην ΕΠΟ για την υπόθεση των ακυρωθέντων δελτίων».

Επιτέθηκε και στη διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ αναφέρθηκε και στον Απόλλωνα:


«Υπάρχει διαδικασία εκπτώσεως για τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον ταμία της επο. Αποφάσισαν 11 ομάδες να τις ανεβάσουν από Football League. O Aυγενάκης τους καταξεφτέλισε προχθές, τη διοίκηση της SL. Ημουν παρών. Τους είπε εγώ έκανα νόμο για να αναβαθμίσω το πρωτάθλημα, ποιος σας έδωσε δικαίωμα να φέρετε ομάδες από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα; Ο Απόλλων Πόντου είναι σα να παίρνει δύο πρωταθλήματα!». 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.