Κούγιας: «Μίλησα με προπονητές, θα αντικατασταθεί ο Φυντάνης αν...»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2021

Αποκαλυπτική ήταν η Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να δηλώνει πως ο Ηλίας Φυντάνης θα αντικατασταθεί, αν βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος, έχει ήδη έρθει σε επαφή με ξένους τεχνικούς για να αναλάβουν την ηγεσία της ΑΕΛ, ωστόσο κανένας απ' αυτούς δεν τον έπεισε ότι μπορεί να αναλάβει το πρότζεκτ του συλλόγου, το οποίο ως στόχο έχει την ανάδειξη ταλέντων.

Μάλιστα, ο Κούγιας πέταξε το... «καρφί» του για τον νυν προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη, καθώς δήλωσε πως δεν του θυμίζει τον προπονητή της προηγούμενης θητείας του.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Συμελίδης αποτελεί παρελθόν, καθώς μετά το ματς με τη Βέροια είπε ότι δεν θέλει να συμπεριληφθεί ξανά σε αποστολή όσο προπονητής είναι ο Φυντάνης. Έτσι, με έμμεσο τρόπο ο Κούγιας παραδέχθηκε το κακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. 

Τέλος, στην Συνέντευξη Τύπου ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για χρέη 1 εκατ. ευρώ διακανονισμένα στην Εφορία σε 100 δόσεις, 144 χιλιάδες από ΦΠΑ σε 24 δόσεις και 350 χιλιάδες χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, σημείωσε πως τα έσοδα είναι μηδαμινά (400 χιλιάδες και άλλες 335 χιλιάδες από το solidarity), ενώ υπογράμμισε ότι 150 χιλιάδες εξ αυτών έχουν εκχωρηθεί για οφειλές από πρόστιμα. 

Έτσι λοιπόν, όποιος θελήσει να αναλάβει τον σύλλογο θα πρέπει πρώτα να παρουσιάσει τις οικονομικές του δυνατότητες και αν ο ίδιος πειστεί, τότε θα αποχωρήσει, όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.