Κούγιας: «Τιμή μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη, τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2021

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, για την υπόθεση των καταγγελιών εις βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού, εκτιμώντας ότι κρύβονται πίσω από την υπόθεση επιχειρηματικά συμφέροντα. 

«Θέλω να έχω προσωπική επαφή με τον άνθρωπο που θα ταυτιστώ μέχρι την αμετάκλητη απόφαση. Επί πολλές ώρες μίλησα με τον κ. Λιγνάδη. Δεν έχωακόμη την πλήρη δικογραφία, θα ζητήσω να παραταθεί ο χρόνος της απολογίας κατά ένα 24ωρο. Θα μελετήσω τη δικογραφία. Γνωρίζει τους καταγγέλλοντες, τονν ρώτησα για την 40χρονη μάρτυρα, η οποία είναι αναξιόπιστη. Θα καταλάβουν όλοι ότι ο κορυφαίος ηθοποιός κι σκηνοθέτης πώς έγινε... επικίνδυνη προσωπικότητα. Ειναι στη μυλόπετρα λόγω συμφερόντων που έχουν να κάνουν με τα συμφέροντα με το Ελληνικό. Στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση. Όχι από πολιτικούς, αλλά επιχειρηματικούς κύκλους».

Στο ερώτημα πώς προκύπτει αυτό, απάντησε:

«Δεν είμαι τυχαίος δικηγόρος, είμαι 47 χρόνια στο επάγγελμα. Συνδύασα τα γεγονότα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτός ο ορυμαγδός. Εκανε τεράστιο λάθος η κ. Μενδώνη, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατήργησε το τεκμήριο αθωώτητας και είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζει έτσι έναν άνθρωπο. Αν πάει στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο κ. Λιγνάδης, θα καταδικαστεί η Ελλάδα. Αν είναι αλήθεια όσα μου λέει είναι τιμή μου να τον εκπροσωπήσω. Ποιος δε θα ήθελε να υπεραπιστεί τον κορυφαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη;».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.