Κουέστα: Τον παίρνει ο Άρης μέσα από τα... χέρια του ΑΠΟΕΛ

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο Χουλιάν Κουέστα είχε συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με το ΑΠΟΕΛ. Γι’ αυτόν τον λόγο, την περασμένη εβδομάδα, ταξίδεψε στο νησί. Κατά τα media της Κύπρου, ήθελε να δει από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και παράλληλα να επικυρώσει την προφορική συμφωνία. 

Αυτές οι πληροφορίες, ενδεχομένως, να μην απείχαν αρκετά από την πραγματικότητα, πλέον όμως οι ίδιοι οι Κύπριοι βάζουν ερωτήματα καθώς αντιλαμβάνονται την αλλαγή των δεδομένων από τη στιγμή που στο παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη μπήκε και ο Αρης. Μέχρι την περασμένη Παρασκευή, οι «κίτρινοι» δεν είχαν προχωρήσει στην κατάσταση επίσημης πρότασης. Ακολούθησε μια πρώτη συζήτηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Χερμάν Μπούργος και η δεύτερη – τρίωρη διαδικτυακή συνάντηση – όπου ο Αργεντίνος τεχνικός ζήτησε την παραμονή του Ισπανού τερματοφύλακα. Πλέον είναι πολύ ξεκάθαρο ότι ο Αρης προσπαθεί να αποκτήσει τον αθλητή μέσα από τα χέρια του ΑΠΟΕΛ. Προς αυτή την κατεύθυνση ανέβασε την προσφορά για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με συνέπεια οι Κύπριοι να τονίζουν ότι πλέον δεν είναι τόσο σίγουρη η συνεργασία του παίκτη με το ΑΠΟΕΛ.

Αντιθέτως, η υπόθεση του Χαβιέρ Ματίγια δείχνει πιο απλή για τους «κίτρινους» καθώς ο Ισπανός δεν είχε προχωρήσει σε τελικές επαφές με κάποια ομάδα. Παραμένει η οικονομική διαφορά και μένει να φανεί αν θα γεφυρωθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.