Κουέστα: «Ο Αρης έχει ξανά νοοτροπία νικητή»

Γιώργος Στράντζαλης16 Νοεμβρίου 2022

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ρόλος του Χουλιάν Κουέστα ήταν κομβικός. Η παρουσία του στο πιεστικό 15άλεπτο που δέχτηκε η άμυνα του Αρη, με το σκορ να είναι στο εύθραυστο 0-1, ήταν καθοριστική για να κρατήσει το μηδέν και ουσιαστικά να δείξει τον δρόμο για το θριαμβευτικό πέρασμα των κιτρινόμαυρων από τους “Ζωσιμάδες”.

Φυσικά η εμφάνιση αυτή δεν αποτελεί την εξαίρεση αλλά τον κανόνα για όσα κάνει φέτος στο Πρωτάθλημα. Ο Κουέστα, καθόλου τυχαία, συμπεριλαμβάνεται στους καλύτερους τερματοφύλακες της σεζόν, έχει διατηρήσει την εστία του ανέπαφη έξι φορές και έχει γλιτώσει τον Αρη από “σίγουρα” γκολ, κάνοντας συνολικά 39 αποκρούσεις σε 13 αγωνιστικές.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και από φέτος αρχηγός της ομάδας, όντας ο παλαιότερος στο ρόστερ, δείχνει τρομερή βελτίωση σε πολλά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του και η μέχρι τώρα παρουσία του δικαιώνει στον απόλυτο βαθμό την απόφαση της διοίκησης να του ανανεώσει το καλοκαίρι συμβόλαιο αποτρέποντας την τελευταία στιγμή τη μεταγραφή του στην Κύπρο.

“Είμαι ικανοποιημένος, δουλεύω πολύ και μέρα με την ημέρα αισθάνομαι καλύτερος. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα τα οποία μπορώ και πρέπει να βελτιώσω, ωστόσο είμαι χαρούμενος γιατί βοηθάω την ομάδα μου. Δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω για τον εαυτό του. Ιδιαίτερα όταν κερδίζει ο Αρης. Ολοι μαζί κερδίζουμε τα παιχνίδια” σχολίασε ο Κουέστα στο metrosport.gr, μετά τον αγώνα στους “Ζωσιμάδες”.

Το τελευταίο γκολ που δέχτηκε η εστία του ήταν στην ισοπαλία (1-1) με τον ΟΦΗ. Ακολούθησε ένα σερί δύο αγώνων με συγκομιδή τερμάτων 9-0. “Ο Αρης απέκτησε ξανά τη νοοτροπία νικητή. Είμαστε χαρούμενοι για τις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας, αλλά κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να διορθώνουμε τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι”, πρόσθεσε ο Ισπανός. Καταλήγοντας, εξέφρασε την πεποίθησή του πως… “μετά τη διακοπή θα επιστρέψουμε ακόμη πιο δυνατοί”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.