Κουέστα: «Χάσαμε αναγκαίους βαθμούς, να δώσουμε ένα καλό τέλος»

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2022

Για το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης, για το αν ο Άρης προλαβαίνει να μπει στα πλέι οφ (εκκρεμεί η απόφαση του CAS για την αφαίρεση των έξι βαθμών), αλλά και για την έλευση του Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων», Χούλιαν Κουέστα. 

«Δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Με στεναχωρεί που δεν νικήσαμε αλλά τουλάχιστον πήραμε έναν βαθμό».

Για το ποιο θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα για τον ίδιο: «Δίκαιο θα ήταν να κερδίζαμε γιατί είχαμε τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Δυστυχώς καταλήξαμε να χάσουμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Ήταν ένα ήρεμο παιχνίδι, υπήρξαν δυο τρεις φορές που η μπάλα ήρθε κατά πάνω μου, αλλά δεν ήταν κάτι επικίνδυνο. Δουλέψαμε πολύ καλά στην άμυνα αλλά δεν τα καταφέραμε επιθετικά».

Αναφορικά με το αν ο Άρης προλαβαίνει τον στόχο των πλέι οφ:«Για εμένα έπρεπε να κερδίσουμε, ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν για να μπούμε στα πλέι οφ. Το μυαλό μας είναι πλέον στον αγώνα με τον Ατρόμητο και έπειτα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε στα πλέι οφ και να δώσουμε ένα καλό τέλος».

Σχετικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Χερμάν Μπούργος: «Αύριο θα ξεκινήσουμε να προπονούμαστε με τον νέο προπονητή και η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Έχει λίγο χρόνο να δουλέψει μαζί μας, αλλά όπως και εμείς θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.