Κουέστα: «Έχουμε μεταπτώσεις, πολλοί συμπαίκτες μου δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη - Στα καλύτερά του ο ΠΑΟ»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2022

Ο Χουλιάν Κουέστα προχώρησε στις καθιερωμένες δηλώσεις, πριν το αποψινό (23/10, 19.30) παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και όπως είπε, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική του φετινή πορεία στον Άρη, ενώ σχολίασε και την αστάθεια της ομάδας. 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας προσπάθησε να βρει την αιτία της αστάθειας του Άρη επισημαίνοντας παράλληλα πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να δείξουν συνεργασία και επικοινωνία στο παιχνίδι τους, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στη NOVA: 

Για το πως βιώνει την φετινή του χρονιά στον Άρη: «Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, έχω αποκτήσει εμπειρία, αισθάνομαι άνετα, αυτή χρονιά έχει πάει καλά και έχουμε δέσει καλά, αλλά χαίρομαι για την απόδοσή μου μόνο όταν κερδίζει ο Άρης»».

Αναφορικά με τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζουν οι «κιτρινόμαυροι» :«Σίγουρα έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης γι’ αυτό είναι ότι αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι τραυματίες και δεν έχουν ενσωματωθεί σωστά μέχρι στιγμής. Σίγουρα αυτό που πρέπει να δείξουμε στο παιχνίδι μας είναι να έχουμε καλύτερη συνεργασία, επικοινωνία και να δείξουμε την ομάδα στο γήπεδο».

Για το μεγάλο ντέρμπι  με τον Παναθηναϊκό: «Είναι στην καλύτερη του στιγμή ο Παναθηναϊκός, έχει κερδίσει αυτά τα οκτώ παιχνίδια, ξέρουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, αλλά και πολύ ωραίο. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, αυτό θεωρώ θα είναι το κλειδί, γιατί και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να οδηγήσει είτε στη νίκη, είτε στην ήττα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.