Κουέστα: Αλλάζει η αποθέωση τα δεδομένα για το μέλλον του στον Άρη;

Metrosport Team16 Μαΐου 2022

Ο Άρης σε μία αναμέτρηση που έχει τη δική της ιστορία, άφησε εκτός την ΑΕΚ και πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League, σε μία αναμέτρηση συγκινησιακά φορτισμένη για πολλούς λόγους.

Η ανατροπή, η νίκη, η Ευρώπη και ενδεχομένως το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ομάδας για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών έμοιαζε να είναι και ο Χουλιάν Κουέστα, με τον Ισπανό γκολκίπερ να βρίσκεται στις λίστες ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του (στην Κύπρο λένε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει συμφωνήσει μαζί του), καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο κανείς δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του καθώς κερδίζει ψήφους παραμονής. 

Ο τερματοφύλακας των Θεσσαλονικέων με τις τελευταίες του εμφανίσεις, τη γενικότερη στάση του, μαζί και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί από το CAS, φαίνεται πως βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Άρη για να τον καλέσουν για συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο ίδιος έχει βιώσει στιγμές αμφισβήτησης κάτω από τα δοκάρια του Άρη, ενώ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ δέχθηκε το χειροκρότημα του κόσμου... μένει να φανεί τι θα υπερισχύσει περισσότερο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.