Κουδρόγλου: «Αν το δικαστήριο αποδεχθεί την εισαγγελική πρόταση, τότε μπορεί να έχουμε ισόβια για όλους»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έγκριτος δικηγόρος, Αντώνης Κουδρόγλου, καταθέτονας το δικό του σχόλιο για την εξέλιξη της δίκης του Άλκη και την πρόταση της εισαγγελέως για ισόβια κάθειρξη σε όλους τους κατηγορουμένους.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Η υπόθεση είναι τέτοια που η πρόταση της εισαγγελέως αποτελεί μια εμπεριστατωμένη πρόταση. Το επίπεδο και η ποιότητα της εισαγγελέως αποτελούν εχέγγυο, και μάλιστα μιλάμε για την συγκεκριμένη πρόταση που είναι γραπτή. Όσο βαριά όμως και αν είναι η υπόθεση, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων.

Όλοι έχουν παραπεμφθεί για το βασικό αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Αυτό σημαίνει ότι αν το δικαστήριο αποδεχθεί την εισαγγελική πρόταση, μπορεί να έχουμε ισόβια κάθειρξη για όλους τους κατηγορουμένους. Για περιπτώσεις σαν αυτές που δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί με πολλές λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει, υπάρχει πρόβλεψη από τον νόμο. Όλα αυτά όμως τα συζητάμε σε πολύ θεωρητικό επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.