Κουδούνης για μέτρα: «Είναι αστειότητα, προκαλούν τη νοημοσύνη μας»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2021

Αστειότητα χαρακτήρισε τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για τους εμβολιασμένους και μη, ο Χρήστος Κουδούνης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι τα περισσότερα μαγαζιά θα έχουν ζημία. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν αλλάζει κάτι για την εστίαση. Είναι το μαύρο πρόβατο. Δεν το λεω με παράπονο. Δουλεύουμε αλλά έχουμε ζημία. Είναι αστείο. Είναι φανερό ότι το κράτος δεν έχει να δώσει άλλα λεφτά. Θα μπορούσε να βγει και να πει πρεπει να λάβουμε μέτρα γιατί δεν υπάρχει δραχμή. Αν ήθελε να κινήσει την αγορά, θα μπορούσε μην δώσει χρήματα και να μην εισπράξει. 

Παίρνει ημίμετρα. Είναι αστείο, ξαναλέω. Μιλάμε για αστειότητα, που προκαλεί και τη νοημοσύνη μας.  Κρύβει παράδοξα. Το πρώτο είναι που ζητάει να έχουν εμβολιασμένους μέσα τα μαγαζιά ενώ ο καταστηματάρχης και οι υπάλληλοι μπορεί να μην είναι εμβολιασμένοι. 

Δεν μπορούμε να δώσουμε λύση που αντιτίθενται στη λογική. Πως θα σταματήσουμε τον ιό; Να τονίσω ότι είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά δεν μπορώ να αναγκάσω κάποιον να το κάνει. Κάποιοι έχουν και αντιρρήσεις.  Δεν μπορεί να μεταφέρει πάνω μας το πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει το κράτος. 

Να ξανατονίσω ότι το μεγαλύτερο μέρος των μαγαζιών θα δουλέψει με ζημιά. Επειδή η Κυβέρνηση ανακοίνωσε το Μάιο ότι θα δώσει κεφάλαιο επανεκκίνησης και ακόμη δεν το έχει δώσει. Υπάρχουν μαγαζιά που δεν θα αντέξουν και πρέπει να τα στηρίξει.».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.