Κούδας: «Πολλές κινήσεις βλέπω, αλλά να κρατήσουμε και κανέναν Έλληνα βρε παιδιά»

Metrosport Team29 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούδας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μέλος της ζωντανής ιστορίας του συλλόγου, μίλησε αναφορικά με την παρουσία του στην Τούμπα χθες και τη βράβευση του υπεύθυνου ιματισμού, Χρυσοβαλάντη Βαρλάμη, αλλά και την αγωνιστική εικόνα των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Πολλές κινήσεις βλέπω, αλλά να κρατήσουμε και κανέναν Έλληνα βρε παιδιά. Εγώ απλά επειδή βλέπω κάποια πράγματα με τη δική μου παλιά λογική, σκέφτομαι έτσι. Επειδή ο Ιβάν έχει δεχθεί πολύ πόλεμο, εγώ ως προσωπικός του σύμβουλος του έλεγα τις δικές μου απόψεις στον ίδιο μέσω τηλεδιάσκεψης, γιατί έχω να τον δω δύο χρόνια. Υπάρχουν ορισμένα θέματα που χρειάζονται».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον φροντιστή του Δικεφάλου: «Το 1992, δύο αθλητές του ΠΑΟΚ ερχόντουσαν και έκαναν προπονήσεις στίβου και εγώ πήγαινα στο βενζινάδικο στην πλαστήρα για να βάζω βενζίνη και γνώρισα αυτό το ΠΑΟΚτσάκι και μιλώντας μαζί του, τον ρώτησα αν θέλει να δουλέψει στον σύλλογο και μου είπε ''ναι''. Τότε όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως τώρα και δεν είχε τις ίδιες πολυτέλειες».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Εχθές η ομάδα ήταν καλύτερη, αλλά θα πρέπει να είναι πιο εύστοχη στις τελικές ενέργειες. Αυτός που θέλει και ξεφεύγει από αυτά που θέλει ο προπονητής και μπορεί να κάνει και το κάτι παραπάνω, είναι ο Νάρεϊ. Όλα όσα δείχνει, βγάζουν μία φιλοσοφία που μπορεί να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ. Χθες αγχωθήκαμε λίγο στο παιχνίδι».

Για τον αν θα έρχεται και στα επόμενα παιχνίδια του Δικεφάλου, σημείωσε: «Ήθελα να πάω στο γήπεδο και φοβόμουν τον κορωνοϊό τα προηγούμενα χρόνια, ελπίζω φέτος να είναι πιο καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.